• Maestro sirsnīgi brīdinājis Lieni Šomasi. Šos vārdus viņa nav aizmirsusi

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    12. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene Šomase
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Liene Šomase
    Dziedātāja Liene Šomase ļoti emocionāli sveic komponistu Raimondu Paulu 88. dzimšanas dienā, un atklāj, kādu gudrību Maestro viņai iemācījis.

    «Manos mūzikas karjeras pirmssākumos kāds leģendārs kungs man teica: «Nāksi gadi, pieredze, un tu pati sapratīsi visu.Esi uzmanīga un piesardzīga no cilvēkiem, jo tie noteikti izmantos tavu gaišo sirdi un tavu vārdu arī ne tajā gaišajā pieredzē.» Maestro Raimond Paul, varu tagad Jums atbildēt lielos, bezgalīgi 88 paldies!

    Paldies par šo dzīves spēcīgo atziņu!

    Mēs iedvesmojam viens otru. Sveiciens dubultbezgalības – 88. dzimšanas dienā!» tā Liene Šomase publiski sveic Raimondu Paulu un dalās ar sirsnīgām abu kopbildēm sociālajos tīklos.

    Laimīgs liktenis Lieni Šomasi saveda ar Maestro. Tieši pateicoties Paulam savulaik uzplauka jaunās dziedātājas karjera. Kopā ar Jāni Moiseju Liene ierakstījusi albumu ar Paula  dziesmām «Pasaule ir skaista», un tas saņēma «Mūzikas ierakstu gada balvu».

    Komponistam simpatizēja talantīgā, dzīvespriecīgā meitene ar saksofonu, kuru plašāka publika iepazina muzikālajā talantu šovā Talantu fabrika 4. Kad Liene 2009. gadā sniedza savu pirmo solokoncertu Kongresu namā, uz tā otro daļu ieradās arī Pauls. Liene jutās ļoti pagodināta, turklāt Pauls ne tikai kopā ar publiku cēlies kājās, lai aplaudētu jaunajai māksliniecei, bet arī stāvēja rindā pēc viņas autogrāfa!   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē