• Latviešu režisoru seksuālā varmācībā apsūdz nepilngadīga meitene. Ko par to saka viņa sieva?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    19. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Režisors Uldis Cipsts.
    Foto: F64
    Režisors Uldis Cipsts.
    «Esmu sāpināts vairāk nekā jebkad mūžā, un to pašu var teikt par visu mūsu ģimeni. Šādas situācijas salauž cilvēkus,» žurnālam «Privātā Dzīve» saka režisors un daudzbērnu tēvs Uldis Cipsts. Pēc ballītes, kas notika viņa ģimenes mājā, 17 gadu veca meitene Cipstu vaino seksuālā varmācībā. Šo notikumu izmeklēs policija.

    Pagājušās nedēļas nogalē režisors Uldis Cipsts publiskoja savu versiju notikumiem, kas risinājušies ballītē viņa mājā un noveduši līdz policijas iesaistīšanai. Trīs dienas pēc ballītes 17 gadu veca meitene paziņojusi, ka tur piedzīvojusi seksuālu varmācību no režisora puses. To viņa režisoram atklājusi sarakstē. «Es esot D (sargājot jauno sievieti, saukšu viņu tā), gulošu un pilnībā apģērbtu, iepēris ar roku un tad pirms miega noskūpstījis. Viesu un manas ģimenes klātbūtnē. Pirmā ziņa nākamajā dienā no D bija «Vai tu atceries, ko mēs iepriekšējā naktī darījām?» vai apmēram tā. Es: «Ko tad mēs darījām?» D: «Tu mani iepēri pa dibenu un nobučoji.» Es: «Kā tad! Es tevi iepēru un vēl nobučoju!» Kādu brīdi šī joku sarakste turpinājās, kamēr līdz manis nonāca atklāsme, ka D nemaz nejoko,» tā šos notikumus feisbukā aprakstīja Cipsts. Par viņu saraksti tikuši informēti gan Cipsta kolēģi, gan meitenes vecāki. Versijas par notikušo un sarakstē pausto atšķiras. To, vai ir noticis noziegums, skaidros policija.

    Aizdomu ēna, kas tagad nolaidusies pār režisoru, apstādinājusi viņa darba gaitas. Tā ietekmē arī Cipsta ģimeni. Uldis gan PDz teic – no savējiem jūt atbalstu.

    «Sieva Diāna un meita Maija piedalījās ballītē, visu vakaru bijām kopā.

    Tādēļ īpaši Diānai ir sāpīgi šie pret mani vērstie uzbrukumi. Taču ir savs mazais plusiņš. Ilgās laulības rutīna ir pazudusi, esam iemīlējušies no jauna, un tas ir notikušā vērts. Domāju, ja es būtu rīkojies kaut reizi tā, kā mani apvaino, mēs nebūtu nodzīvojuši kopā pat nedēļu, nerunājot par 20 gadiem, kas apritēs 10. novembrī. Diāna ir lieliska, ar viņu kopā es uzvarētu pat pasaules karu,» pārliecināts ir Cipsts.

    Vairāk par ballīti, kas noveda līdz tik dramatiskai situācijai, lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē