• Latviešu aktrise savaldzina Holivudas zvaigzni: Man vēderā bija taureņi, jo tas taču ir Malkovičs!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    15. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Džons Malkovičs.
    Foto: F64
    Džons Malkovičs.
    «Vita, izbaudi mirkli, jo nezini, vai dzīvē kas tāds ar tevi vēl gadīsies!»,» tā sev teikusi Dailes teātra aktrise Vita Vārpiņa, kurai Holivudas zvaigzne savā izrādē uzticējis vienu no galvenajām lomām.

    «Pats grūtākais bija aptvert, ka tas tiešām notiek ar mani. Pat savos pārdrošākajos sapņos nebiju domājusi, ka es varētu satikt Malkoviču, kur nu vēl kopā ar viņu strādāt,» PDz atzīst Dailes teātra aktrise Vita Vārpiņa. Holivudas zvaigzne Džons Malkovičs viņa režisētajā ģimenes sāgā «Leopoldštate», kuras pirmizrāde būs jau šo piektdien, aktrisei uzticējis vienu no galvenajām lomām. «Katru rītu atnāku uz mēģinājumu diezgan agri. Manas grimētavas logi vērsti uz Bruņinieku ielu, un pēc kāda laika redzu – pa ielu lēnā gaitā nāk Džons Malkovičs. Parasti tērpies gaišās drēbēs, viņš dodas uz darbu. Uz to pašu darbu, ko es. Sev iekniebju un saku: «Vita, tas nav kino, tā ir reālā dzīve!»,» nosmej Vārpiņa.

    Vita Vārpiņa.
    Vita Vārpiņa.

    Vārpiņa pie Malkoviča uz kastingu devusies ar lielu satraukumu. «Man vēderā bija taureņi, jo tas taču ir Malkovičs! Teicu sev: «Vita, izbaudi mirkli, jo nezini, vai dzīvē kas tāds ar tevi vēl gadīsies!»

    Ieraugot viņu, nevarēju noslēpt smaidu.

    Es jutu ļoti pozitīvu enerģiju. Liekas, man bija sarkani vaigi.  Viņam bija dziļš, pētošs skatiens un lēna runas maniere,» atminas viņa.  «Pēc divām dienām saņēmu ziņu no teātra trupas vadītājas, un tajā bija visu to aktieru vārdi, kurus Malkovičs izvēlējies. Baidījos šo sarakstu atvērt, jutos, kā saņēmusi eksāmena rezultātus. Nomazgāju mājās traukus, atradu vēl kaut ko darāmu, lai novilcinātu to brīdi. Kad beidzot ziņu atvēru, ieraudzīju, ka esmu dabūjusi lomu, kuru lasīju kastingā. Prieks par to bija lielāks, nekā iestājoties aktieru fakultātē,» atzīstas Vita. «Malkovičs par mums iepriekš nezināja neko. Mūsu līdzšinējie nopelni viņu neinteresēja, tāpēc par uzticēto lomu man ir liels prieks,» saka viņa.

    Runājot par mēģinājumiem pie Holivudas zvaigznes, Vārpiņa stāsta: «Viņš ir ar ļoti maigām rokām. Neesmu redzējusi nevienu viņa izpausmi, kas vēstītu, ka viņam kaut kas nepatīk. Viņš ir inteliģents, pacietīgs un prasīgs. Visbiežākā viņa frāze ir: «Vēl vienu reizi, lūdzu!» Un to viņš saka ļoti maigā balsī.»

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Reperis Gacho uz ielas iekausta Krievijas dzejnieku. Viņš grib sāpju naudu un atvainošanos. 
    • Ance Krauze vairs nenēsā laulības gredzenu.
    • Zani Jančevsku pierunā atgriezties teātrī.
    • Kā jūras krastā dzīvo Uldis Marhilevičs.
    • Andri Bērziņu pasludina par mirušu: Ceru, ka neģēļi tiks atrasti un sodīti.
    • Brazīlietis Felipe plāno uz Latviju dabūt visu ģimeni. Māsa jau ir šeit!
    Privātā Dzīve nr37/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē