• Iedodiet pasažieriem kaut riekstus! Reiniks pikts par slikto servisu lidmašīnā

    Slavenības
    Estere Jansone
    17. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lauris Reiniks ASV.
    Foto: no privātā arhīva
    Lauris Reiniks ASV.
    Dziedātājs un TV zvaigzne Lauris Reiniks nupat atgriezies no atpūtas eksotiskajā Šrilankā. Atpakaļceļā uz Latviju viņš gan piedzīvojis pamatīgu vilšanos. Nebijis ne Tv, ne bezmaksas uzkodu…

    Lauris Reiniks sociālajā tīklā «X» dalījies ar sašutuma pilnu ierakstu. «Mīļie «AirBaltic», vismaz jūsu garākajā reisā (7 h) Dubaja-Rīga (man tas iekrita kā savienojošais), iedodiet saviem pasažieriem kaut ko, par ko nav jāmaksā! Kaut ūdeni un četrus riekstus. Krēslu ekrānus ar TV izklaidi laikam būtu par daudz prasīt. Bet tuneli Rīgā tak var pieripināt,» sarūgtināts ir mākslinieks. «Man cemmi vēl uzsita, ka nolaižoties Rīgā pilots atvainojās, ka nokļūdījās par grādiem ārā. Ka ir krietni aukstāks – ir –13 un, ka kāpsim ārā pa, iespējams, slidenām kāpnēm nevis pa tuneli. Kaut kāds darbinieks piebilda, ka tuneļi uzstādīti, bet nestrādā. Un blakus «Lufthansa» eleganti ar tuneli savienota,» piebilst Reiniks.  

    Dziedātājs gan atzīst, ka viņam ir prieks, ka no mūsu mazās Latvijas ir tiešais reiss uz Dubaiju, taču lidsabiedrībai tomēr vajadzētu nodrošināt galamērķim atbilstošu servisu. Vienīgais glābiņš septiņas stundas ilgajā lidojumā Reinikam esot bijis bezmaksas žurnāls, kurā dziedātājs esot uzzinājis, ka Tartu ir Eiropas kultūras galvaspilsēta.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē