• Graudiņa bijusī atklāj viņa tumšos pagātnes noslēpumus. Pamestais dēls, arests un šausmīga nodevība

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šova zvaigzne Edgars Graudiņš.
    Šova zvaigzne Edgars Graudiņš.
    Graudiņu ģimene šovam «Ģimene brukā» pievienojās tikai šā gada sākumā, bet jau uzpeldējušas neglītas detaļas par ģimenes galvas pagātni. Tās žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi Graudiņa bijusī dzīvesbiedre.

    TV šova «Ģimene burkā» dalībnieki Edgars un Līga Graudiņi audzina trīs bērnus. Edgars uzņēmies atbildību ne tikai par kopējo dēlu, bet arī oficiāli adoptējis Līgas meitas. Taču savu pirmdzimto dēlu Markusu, kas dzimis Edgara iepriekšējās attiecībās, Graudiņš nevēlas atzīt. Viņš pat grib veikt paternitātes testu, lai noskaidrotu, vai tiešām ir puiša bioloģiskais tēvs. «Esmu maksājis alimentus un gribu saprast – varbūt esmu to darījis pa tukšo?» šovā prātuļoja Graudiņš.

    Šīs runas beidzot sasniegušas dēla māti Vitu, kura dzīvo un strādā Lielbritānijā. Viņa bija pārsteigta, ka Graudiņš kļuvis par šova zvaigzni un ir šokēta par bijušā dzīvesbiedra atklāsmēm kameru priekšā. «To, ka Edgars piedalās šovā, uzzināju tikai tad, kad nejauši internetā pamanīju rakstu, kurā tiek pieminēts Markuss. Lasīju un nespēju tur rakstītajam noticēt…» sašutusi bija dēla māte. «Graudiņš no ģimenes aizgāja, kad Markusam bija pieci gadi,» norādīja viņa. Tagad puisim ir jau gandrīz 22 gadi.

    Pirmie gadi pēc dēla  piedzimšanas viņas un Graudiņa ģimenē bijuši labi. «Mana mamma mums deva naudu un mūs uzturēja. Mana mamma Edgaram pat nopirka mašīnu un apmaksāja skolu, kuru viņš tā arī nepabeidza. Graudiņš sāka strādāt celtniecībā un dzerstīties ar kolēģiem,» atceras viņa. Šķiršanās iemesls bijis ne tikai alkohols, bet arī krāpšana.

    Diemžēl bijušais mīļotais nav bijis nasks arī uz alimentu maksāšanu.

    «Edgars gadiem ilgi slēpa jebkādus ienākumus un visiem mēģināja iestāstīt, ka nekur nestrādā.

    Atceros tiesnese prasīja – jūs esat invalīds, ka tik ilgi dzīvojat bez darba? Tas viss nonāca līdz tam, ka pret Edgaru tika ierosināta krimināllieta par tīšu uzturlīdzekļu nemaksāšanu vairāku gadu garumā,» atminas viņa. «Viņš to nekad nav darījis! Tiesu izpildītāji no viņa šobrīd ik mēnesi piedzen uzturlīdzekļus 70 eiro apmērā,» skaidro Graudiņa vecākā dēla māte.

    «Edgars, kas gadiem ilgi nav komunicējis ar Markusu, pēkšņi paziņo savam nu jau pieaugušajam dēlam – klausies, man vajag pierādījumus, vai tu esi mans dēls! Kāda gan tagad tam ir nozīme?

    Visus šos gadus Markuss man teicis, ka tēvs viņam patiesībā neeksistējot, jo ļoti labi atceras brīdi, kā Edgars no mums aizgāja,» rūgti noteica Vita.

    «Līdz 11 gadu vecumam, kad kopā ar Markusu pārcēlos uz dzīvi Anglijā, esmu sūtījusi Edgaram gan dēla bildes, gan rakstījusi par viņa panākumiem mācībās. No Edgara nekādas atbildes nebija.  Viņš nekad nav Markusu apsveicis pat dzimšanas dienā,» pauda viņa.

    Ko par to saka Graudiņš, lasiet žurnālā «Privatā Dzīve»!

    • Lūsēni atkal kopā. Maija beidzot pārtrauc 30 gadu ilgo klusēšanu
    • Uzpeld šova Ģimene burkā zvaigznes tumšā pagātne. Bijusī izstāsta visu!
    • Kā dzīvo prezidenta kandidāts Pīlēns
    • «Sūkā manu mēli!». Ko par skandalozo Dalailamas izgājienu domā pašmāju slavenības
    • «Mani izglāba dēls...» Atklāta saruna ar bijušo ministru Artūru Tomu Plešu
    Privātā Dzīve nr16/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē