• Aktrise Burkovska piedzīvojusi negadījumu «Pastkarte no Romas» filmēšanā

    Aktrise
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā «Kad viņas satiekas» viesojas pieredzes bagātā aktrise Indra Burkovska. Sarunas laikā viņa dalīsies pārdomās par filmas «Pastkarte no Romas» un citām filmēšanas aizkulisēm. Viena no reizēm viņai palikusi īpašā atmiņā – aktrisei izkrita zobs.

    «Es ielieku tos zobus un man jāsaka teikums, «mēs visu laiku par to domājam» un man tie zobi izkrīt ārā, sakot šo tekstu. Daži apkārtējie jau arī pagriež muguru. Un es vairs nevaru pateikt pārējo tekstu,» atceras viņa.

    Nule kā pirmizrādi piedzīvojusi filma «Pastkarte no Romas», kur vienu no galvenajām lomām spēlēja Indra. Šī esot bijusi pirmā reize, kad viņai bija iespēja filmēties kopā ar izcilo aktieri Jāni Jarānu. Indra atzīst, ka viņiem abiem uzreiz radās kopējā ķīmija.

    «Es neesmu nekad prasījusi režisorei, kāpēc viņa mūs ar Jāni izvēlējās, bet interesanti, ka Jānis ir visu mūžu nodzīvojis ar vienu sievu un esmu ar vienu vīru. Un tur pēkšņi kaut kas saslēdzās tajā.»

    Sarunas laikā Indra atzīst, ka viņai grūtības nesagādāja iejusties lomā un tēlot demences slimnieku, taču tas lika par daudz ko apdomāties.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē