• VIDEO: Astroloģes prognoze: “Šoreiz oktobris nebūs patīkams mēnesis!”

    Ezoterika
    Ilvija Melne
    Ilvija Melne
    4. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Par oktobrī gaidāmajām planētu pārejām, kas nesīs jaunas vēsmas mūsu dzīvē, stāsta astroloģe ar 25 gadu pieredzi, mācību centra “Saskarsme” vadītāja Ingūna Zeltiņa.

    Parasti oktobrī, romantiskās un diplomātiskās Svaru zīmes mēnesī, tiek piedzīvots daudz harmonisku un patīkamu notikumu, taču šogad oktobris būs jāaizvada pavisam citā noskaņā – risinot ieilgušās problēmas un cenšoties neuzsprāgt par katru sīkumu. Pozitīvā gultnē vērstu aktivitāti un pacilātību izjutīsim vien mēneša sākumā.

    Ingūna Zeltiņa stāsta, ka oktobrī gaidāmie notikumi mūsu dzīvēs jau ir ieskanējušies – viss notiekošais būs turpinājums tam, kas iesācies jau augusta beigās un ir saistīts ar Marsa planētu.

    30. oktobrī Marss kļūs retrogrāds jeb “kustēsies atpakaļgaitā” līdz 2023. gada 12. janvārim. Astroloģe prognozē, ka būs daudz cīņu un konfliktsituāciju gan politiskajā sfērā, gan personīgajās attiecībās. Ļoti daudziem gaidāma dzīvesvietas maiņa, pārceļošana, sevis un harmoniskas dzīves vides meklējumi.

    9. oktobrī pilnmēness būs Auna zīmē, un tā ietekmi visvairāk izjutīs mēnešu otrajās dekādēs dzimušie un kardinālo zīmju pārstāvji – Auni, Vēži, Mežāži un Svari –, kam var atrisināties sava ego vai attiecību problēmas.

    Oktobra vidū Marss nonāks kvadratūrā ar Neptūnu, tāpēc nav vēlams uzsākt jaunas iniciatīvas vai iesaistīties avantūrās, jo palielināsies risks nonākt maldu, ilūziju, melu un krāpšanas varā. Daudziem būs daudz lielāka iespēja apmaldīties savās vēlmēs vai tikt izprovocētiem uz nepareizu rīcību.

    19. oktobrī Saule nonāks kvadratūrā ar Plutonu, kā rezultātā viss slēptais kļūs redzams – daudz kas noklusēts atklāsies gan sabiedrībā notiekošajos procesos, gan cilvēku personīgajās dzīvēs.

    Astroloģe iesaka sākt jaunus projektus, parakstīt līgumus, veikt lielus pirkumus un izdarīt visus svarīgākos šī mēneša darbus līdz Saules aptumsumam, kas notiks 25. oktobrī un iesāks aptumsumu koridora periodu, kurš noslēgsies 8. novembrī ar Mēness aptumsumu. Saules aptumsums būs redzams arī Eiropā un tāpēc skars arī Latviju, īpaši materiālos un ekonomiskos jautājumos.

    Visizteiktāk aptumsuma spēcīgo attīrošo un dzīvi izmainošo ietekmi izjutīs Skorpioni, īpaši 23. – 27. novembrī dzimušie, kā arī pārējie fiksēto zīmju pārstāvji – Lauvas, Vērši, Ūdensvīri.

    29. oktobrī Merkurs ieies Skorpiona zīmē, un turpmākā laika moto būs: “Domā, ko runā; domā, ko domā!” Vairāk uzziniet noskatoties video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē