• Ko mums nesīs 30. aprīlis un maijs?

    Ezoterika
    Ilvija Melne
    Ilvija Melne
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    30. aprīlis šogad ir datums, kad vienā dienā sakrīt četri īpaši astroloģiski notikumi, bet ar negatīvu nokrāsu, kas jau pāris dienas pirms un pēc tam radīs saspringtu gaisotni, palielinās konfliktu, traumu un citu nepatikšanu risku. Rakstu svarīgi izlasīt arī tiem, kuri maijā plāno lielus darbus, pirkumus vai pārmaiņas!
    Nākamais: Saules aptumsums un starpaptumsumu periods

    Īsi sakot, 30. aprīli var nosaukt par dienu, kad labāk nemaz neiziet no mājām! Vai vismaz nedoties tālu prom no savas dzīvesvietas, pagalma, dārza, un darbus pabeigt vēl pirms pēdējiem saules stariem. Vakaru ieteicams pavadīt mājās, drošībā un omulībā, malkojot kādu nomierinošu ārstniecības augu tēju.

    Ar šo datumu arī iesākas saspringts laika periods, kuru varētu nosaukt par labāko atvaļinājuma laiku šajā gadā – jo nākamajās piecās nedēļās nav vēlams sākt jaunus darbus, projektus, ieviest kardinālas pārmaiņas savā dzīvē, izskatā, attiecībās, veikt lielus pirkumus vai darījumus, doties tālos braucienos un ceļojumos.

    Izcils laiks pauzei svarīgos darbos, atpūtai, mājas, darbavietas, ķermeņa un prāta sakārtošanai un attīrīšanai. Laiks, lai dotos dārzā, pie ūdeņiem, uz mežu un smeltos dabas spēkus, lai būtu gatavi ar jaunu sparu jūnijā atkal ķerties klāt savu ieceru īstenošanai.

    Kāpēc nelabvēlīgais periods jauniem iesākumiem vai svarīgiem darbiem būs tik garš? Jā, 16. maijā noslēgsies nelabvēlīgais starpaptumsumu periods, taču no 10. maija jau būs sācies retrogrāda jeb atpakaļgaitā ejoša Merkura – informācijas, tirdzniecības, transporta planētas – laiks.

    Un kā ir tad, kad mēs ejam atpakaļgaitā? Kājas pinas, tinas, var aizķerties, paklupt… Tāpat ir arī šajā laikā – biežāk gadās ķibeles gan ar informācijas saņemšanu, gan nodošanu. Biežāk rodas pārpratumi, lūst tehnika, nobrūk plāni… Vēlams nesākt jaunus projektus, neslēgt līgumus, kas īstenojami ilgtermiņā.

    Līdz 3. jūnijam nav ieteicams pirkt automašīnu, telefonu, datoru, sadzīves tehniku. Vēlams rūpīgi pārbaudīt visus dokumentus, nosūtītos e-pastus. Var ātrāk un raitāk pabeigt sen iesāktus darbus. Labs laiks remontiem un kļūdu labojumiem!

    Raksta turpinājumā lasiet vairāk par katru no īpašajiem notikumiem!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē