• Astroloģe aicina izmest visu veco. Vērtīgi padomi šai nedēļai

    Ezoterika
    28. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Astroloģija
    Foto: Instagram
    Astroloģija
    Tieši šonedēļ jaunmēness tev var palīdzēt veikt milzu izrāvienu, kas saistīts ar lielu devu drosmes un gatavību rīkoties – sola astroloģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    28. jūnijs ideāli piemērots, lai atbrīvotos no visa vecā un nokalpojušā. Sevišķi no idejām, pārliecības, domu nesakārtotības, kuri rada viltus aizņemtību, nedrošību un sajūtu, ka visa ir par daudz.

    29. jūnija rītā pulksten 5.52 sāksies jauns mēness cikls Vēža zīmē, tas izcelsies ar jaudu augt, attīstīties, uzdrošināties. Sāks darboties jau pāris mēnešus jūtamā aizvainojamība. Viegli var ieslēgties iekšējais bērns vai upura izjūta.  Jaunmēness var palīdzēt veikt milzu izrāvienu, kas saistīts ar lielu devu drosmes un gatavību rīkoties. Sevišķi dzīvesvietas vai ģimenes statusa maiņas ziņā, savstarpējo attiecību izmainīšanā, sava sapņa vai ilgi lolotas ieceres īstenošanā. No 29. jūnija līdz 1. jūlijam ir labs laiks, lai apdomātu šī mēness cikla drosmīgās ieceres.

    Nedēļas nogale būs aktīva, nopietna, atbildīga. Iepriekš izplānoto būsiet gatavi saskaldīt konkrētos soļos. Laiks piemērots kā juridisku, tā citu birokrātisku un lietišķu jautājumu risināšanai, nopietnām sarunām un augstu koncentrēšanos prasošam mentālam darbam.

    Arī fiziskās enerģijas būs daudz, tādēļ var izpildīt precīzus un lielu spēku prasošus darbus. Ja nedēļas nogalē būsiet plānojuši atpūtu ar nekā nedarīšanu, viegli uzvilksieties par garām palaisto laiku un iespējām. Tādēļ labāk ieplānojiet kādus svarīgus darbus.

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē