• FOTO: Lucavsalā veiksmīgi aizvadīts mūzika festivāls «Positivus»

    Positivus
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Laura Cīrule
    Lucavsalā krāšņi aizvadīts mūzikas festivāls “Positivus”. Šogad uz skatuvēm kāpa kopumā 32 mākslinieki, tostarp gan pasaulē atzītie Sems Smits, Metro Boomin, grupa Alt-J, Tomijs Kešs, gan pašmāju zvaigznes Gustavo, Aminata, Vēstnieks, grupas Laika Suns, Bel Tempo un citi. Pasākuma laikā bija pieejams plašs klāsts ar dažādām izklaides vietām, tostarp iespēja pārlaisties pār festivāla teritoriju ar Zipline, izvizināties karuseļos, iegriezt laimes ratu un citas. Daļa festivāla apmeklētāju bija parūpējušies par īpašiem tērpiem.

    Festivālu uz skatuves Evolution Stage atklāja pašmāju jaunā dziedātāja Grēta, tālāk sekoja MC Apšaude, Marko & Hottee, Patrisha, Vēstnieks, Laika Suns un vakaru noslēdza Aminata. Uz Lāčplēša skatuves pirmais uzstājās Miks Galvanovskis, pēc kura turpināja uzstāties grupa Bel Tempo, Elīza Legzdiņa, Banda Banda un Tommy Cash. Savukārt uz galvenās skatuves LMT Stage programmu atklāja duets Emotional Oranges, kam sekoja apvienība Eathgang, J.I.D un Metro Boomin.

    Otrajā dienā programmu uz Evolution Stage atklāja apvienība Perestroika, kuriem sekoja Vultura, Hunn, I Mean Love, Zeļģis, Fiņķis un noslēdza Mauku Sencis & Grandmasters Neons. Lāčplēša skatuvē vakaru iesāka pašmāju grupa Martas Asinis un turpināja Viesulis, O. Sleaford Mods un Little Big. Uz lielās LMT skatuves šajā vakarā kāpa pašmāju reperis Gustavo, kam sekoja indīroka grupa Alt-J un festivālu ar krāšņu programmu noslēdza britu mūziķis Sems Smits.

    Festivāla teritorijā bija pieejamas vēl dažādas izklaides vietas, piemēram, Jim Bim Silent Disco zona, kurā spēlēja pašmāju dīdžeji, tāpat apmeklētājus abas dienas izklaidēja Comedy Latvia komiķi. Drosmīgākajiem bija iespēja pārlaisties pār pasākuma teritoriju ar zipline, kā arī izvizināties ar karuseļiem.

    Festivāla abas dienas aizvadītas bez nopietniem starpgadījumiem, taču tāpat kārtībsargiem kopā izdevās fiksēt 63 pārkāpumus.

    Foto

    Festivāla pimā diena

    Festivāla otrā diena

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē