• Visi grib zināt, kas šonakt notiek uz tās jahtas. Pasaules vareno ballīšu stāstiņi

    Sekss
    Līga Dimante
    28. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    «Vai gribi zināt, kas šonakt notiek uz tās jahtas?» Džovanni norādīja uz apmēram simts miljonu dolāru vērtu baltuli zaļganajos Vidusjūras ūdeņos.

    Mēs sēdējām vienā no lecīgākās Sardīnijas pilsēteles Porto Červo bāriem, sūcām mohitas un baudījām romantisko skatu uz līci. Gaisā virmoja sestdienas vakara gaidas. Nosauļojušies un apmierināti cilvēki nesteidzīgi dreifēja ārā no savu grezno hoteļu buduāriem, lai pa ceļam uz bāriem un restorāniem nodemonstrētu savus jaunākos pirkumus no kūrorta šikāko veikalu skatlogiem. Jaunās cacas, «selfiju» kātus debesīs izstiepušas, pozēja un ņēmās, meklējot efektīgāko «bekgraundu». Iespaidīgā jahta bija notauvota cienījamā distancē no krasta, un izredzētie viesi no glancētā miljonāru spēļu laukumiņa uz to ceļoja ar izmēros mazākiem ūdens vai gaisa transporta līdzekļiem. Džovanni, nostrādājis Itālijas flotē pusi savas dzīves, bija patrulējot izbraukājis Sardīnijas piekrastes ūdeņus krustām šķērsām. Viņš zināja, kas te ir kas. «Ar helihopteriem pārvietojas «A-listeri»,» viņš zīmīgi piemiedz ar aci. Man sev bija jāiekniebj, lai izgaiņātu ilūziju, ka pie mazā kokteiļu galdiņa sveču gaismā esmu ieritinājusies ar pašu 007 aģentu… Protams, ka mani urdīja ziņkāre!

    Agrāk, viesojieties Monte Karlo, Kannās vai Parīzē, biju dzirdējusi dažādus šokējošus stāstiņus par «pasaules vareno» uzdzīves orģijām slepenos naktsklubos, privātās villās vai uz iespaidīgu jahtu klājiem, taču līdz šim savām acīm man izdevies apskatīt tikai vienu ekskluzīvu «HeavenCircle» svingeru pasākumu Londonas sirdī. (Mulenrūžas kabarē šovs Parīzē bija efektīgs, bet tas tomēr neskaitās). VIP ballītēm, tāpat kā to apmeklētājiem un organizatoriem, ir dažādi līmeņi. Tajās noteicošais kritērijs ir hierarhija. Bagātākajām un ietekmīgākajām personām brīvs galdiņš atradīsies vienmēr un visur. Var tikai iztēloties, zem kāda spiediena šādos pasākumos ir apkalpojošais personāls, ikviena slavenību vēlme ir likums.

    Vārds «nē» tur nav variants. Un, ja kādreiz gadās narkotiku, alkohola un pārlieku lielas varas reibumā pāršaut pār strīpu, restes ne visiem draud. Mieru, tikai mieru – par visu ir padomāts. Kriminālu un pat letālu gadījumu šķietami neatšķetināmos notikumu labirintus savā pārziņā ņem «fikseri» jeb labotāji. Tie ir reāli cilvēki ar juridisku izglītību, varbūt pat bijušie vai esošie izmeklētāji, kuri par pieklājīgu summiņu var uzņemties tādus riskantus darbiņus kā pierādījumu likvidēšana. Dažādi nelaimes gadījumi, narkotiku pārdozēšana un pašnāvības taču ir ikdienišķas parādības slavenību aprindās, vai ne? Ikvienam neskaidram jautājumam par īsto cenu var atrasties loģiska atbilde. Ne jau velti arī filmā «Lubene» tāds personāžs rosījās pēc gangsteru asinspirts – katrā pasakā taču ir daļa patiesības.

    Pasaules ietekmīgāko personu sabiedrībā tādi saukļi kā «Viens likums, viena taisnība viesiem» ir tukša skaņa.

    Necerēju, ka šarmantais itālis man noorganizētu pārsteiguma «vojāžu» uz lepno jahtu, kur atlikušo vakara daļu mēs čalotu tās īpašnieka kompānijā – tik negaidīti pavērsieni notiek vien Bonda filmās. Pirmkārt, tev jābūt «biedram» (pastāv dažādas sabiedrību biedrības, par kurām mums ir tikai viegla nojauta). Otrkārt, bez ielūguma un ieejas paroles par tādu iespēju vari turpināt sapņot. Šīs ballītes ir kā melnie caurumi. Cilvēki tajās ieiet, bet informācija no turienes neiznāk. Bet, ja kādreiz tomēr iznāk, tad – auč! – mēles palaišanu var nākties pašam nožēlot. Par kādu miglainu fotogrāfiju ar kokaīnu šņaucošu vai puspliku slavenību tās īpašnieks no medijiem var iekasēt krietnu žūksni, taču iespējamie tiesu procesi ar pašu attēlā redzamo nerātneli pēc tam var krietni pārsniegt trekno honorāru. Viesi, kuri dodas uz VIP «tusu», tiek, protams, pārmeklēti. Telefoni un fotokameras jāatstāj pie apsardzes. Tiek parakstīts konfidencialitātes līgums. Pasākumos, kuri pārpludināti ar augsta līmeņa izklaidēm, dīdžejiem un pasaules spicākajām striptīza meitenēm, satiekas planētas «lielākie vaļi». Enerģētika tur ir spēcīga. Tiek mesti gan azartspēļu kauliņi, gan aizmetņi jauniem «dīliem» okeānu dominējošās «faunas» starpā. Lido asi āķi pasaules skaistāko sieviešu virzienā, un uz tiem uzķeras daudz jo daudz sarkanu lūpu. Seksa orģijas ir norma. Miljonāram mīlēties ar vienu sievieti esot gandrīz vai kā grauzt sausiņu bez rozīnēm, uzdzerot pliku ūdeni. Vairāk stimulu nozīmē vairāk baudas.

    Hei, un kam tad dzīve ir paredzēta, ja ne tās baudīšanai?

    Rietumu «Bābelē» Holivudā zvaigžņu izklaides klubu un privāto ballīšu tendence esot dīvainības. To uzzināju no kāda, kuram ir sakari ar cilvēkiem no augstākā līmeņa izklaides industrijas. Sabiedrībai, kuru «ne ar ko vairs nepārsteigsi», vajag jaunus, arvien ekscentriskākus priekšnesumus un stimulus. Devīze «jo perversāk, jo jautrāk» īsi un kodolīgi norāda veiksmīgāko un ietekmīgāko indivīdu kustības virzienu. Ballītēs, kurās nereti viens vienīgs viesis ir gatavs atstāt miljonu, ir pieprasījums pēc tādām izklaidēm kā, piemēram, punduru akrobātika, burlesku dejotājas, maskarādes, priekšnesumi ar vardarbības, zoofilijas vai pat pedofilijas elementiem.

    Holivudas VIP dzīve ir pilnīgi atšķirīga no ierindas pilsoņa dzīves. Tādas jaunas «porn…» – ups, atvainojiet – «pop» zvaigznes kā Mailija Sairusa ir šādu vietiņu lielākie fani. Viņa pati arī savā daiļradē aktīvi popularizē seksualitāti bez robežām, maršējot pa skatuvi ar piepūstiem falliem, nometot pie katras izdevības drēbes un pat, pozējot savā «ievas kostīmā», apķērusi dzīvu cūku! Losandželosas izklaides industrijas grupas «sbe» PR cilvēki atklāj, ka slavenību uzdzīves vietas parasti ir pilnīgi anonīmas. Tām nav ne nosaukumu, ne reklāmu. Šādi slepenie klubi var atrasties no ārpuses necilās ēkās vai to pagrabos. Uz kādu no bāriem, kurš izskatās pēc parastas daudzstāvu automašīnas stāvvietas, prominentie apmeklētāji nokļūst caur necilām metāla durvīm kaut kur ēkas dziļumā. Kad durvis atveras, tu ieraugi gultu ar skaistu sievieti. Viņa tev uzdod jautājumu. Ja tu atbildi pareizi, gulta aizslīd projām, atsedzot eju ar kāpnēm pazemē… Tomēr citām slavenību iecienītām vietiņām Holivudā ir nosaukumi. Piemēram, «Bootsy Bellows», kur par ēdienu pasniegšanas traukiem tiek izmantoti skaisti cilvēki, kuru miesa ir noklāta ar izsmalcinātām uzkodām. Viesi tos ēd un pa centimetram atsedz kailo ķermeni. Vai «Greystone Manor Beachers Madhouse» tu iekļūsti, ja tev atveras grāmatu plaukts kādā no «vecās bibliotēkas» sienām. Iekļuvis klubā, tu sāc izprast jēdziena frīkšovs patieso nozīmi…

    Taču klubi un bāri ir tikai iesildīšanās. Pēc iesildīšanās seko privātas seksa orģijas. Diemžēl ne visai veiksmīgs šādu orģiju rīkotājs izrādījās divdesmit deviņus gadus vecais Saudi Arābijas princis Majeds bin Abdullahs bin Abdullaziss Al Sauds. 37 miljonu vērtajā Beverlijas villā viņš narkotiku un alkohola reibumā kļuvis agresīvs pret savām apkalpotājām, pieprasot viņu seksuāli apmierināt, nelaižot viņas ārā no villas un pat piedraudot nogalināt. Princis esot licis vienam no apkalpotājiem glāstīt viņa dzimumlocekli, gāzēt viņam sejā (!) un citām apkalpotājām to visu vērot. Darbiniecēm tomēr izdevies izbēgt no dīvainā monarha «jautrās ballītes» un paziņot par visu policijai. Princis ticis arestēts, bet pret 300 000 dolāru ķīlas naudu atbrīvots. Prokuratūra nevēlējusies uzsākt lietu «pierādījumu trūkuma dēļ». Apkalpotāju juristi tomēr cītīgi gatavojot failus krimināllietas procesam. Kopš sava skandalozā aresta princis villā vairs nav manīts. Ko princis dara? Iekāpj lidmašīnā, jahtā vai uzlec baltā zirgā un pazūd tālēs zilajās.

    Sekss un attiecības

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē