• Tehnoloģiju tendences 2021.gadā

    Sabiedrība
    Juris Aņisimovs
    17. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Mēs dzīvojam tehnoloģiju gadsimtā un katram pie rokas ir telefons vai dators. Tas nozīmē, ka tehnoloģijas arvien vairāk pārņem mūs un tās kļuvušas par neatņemamu dzīves sastāvdaļu.

    2020.gads lika iemīļot tehnoloģijas tiem, kas no tām izvairījās vai visai kūtri pret tām attiecās. Kādas tehnoloģiju tendences sagaidāmas 2021.gadā?

    Apple Silicon iMac

    Tiek runāts, ka 2021.gads Apple būs aizraujošs, pateicoties atjaunotajam fokusam uz Silicon iMac. Apple pirmos Silicon iMac realizēja pagājuša gada beigās un tie izrādījās negaidīti spēcīgi, radot interesi par to, kāds būs nākamais Apple solis.
    Apple Silicon iMac
    Apple Silicon iMac

    Tesla Model 3

    Starp pieejamākajām opcijām elektrisko transportlīdzekļu tirgū, 2021.gada Tesla Model 3, neapšaubāmi ir populārākais. Tesla Model 3 aizņemas dažas stila iezīmes no Model S sedan un Model X SUV, bet savu ceļu iet ar unikālu interjera dizainu un pilnstikla jumtu.
    Tesla Model 3
    Tesla Model 3

    Samsung Galaxy S21

    Galaxy S21 ir Samsung 2021.gada visvērtīgākais tālrunis. Tam ir 6.2 collu displejs, jauna kameras programmatūra un jaunākās mikroshēmas starp Android tālruņiem. Tas būs pieejams uzreiz lielākajai daļai pasaules valstu, tostarp ASV, Lielbritānija un Austrālija. Tā izlaiduma datums ir piektdiena, 29.janvāris.
    Samsung Galaxy S21
    Samsung Galaxy S21

    Huawei Mate X

    Viedierīču pasaulē aizvien aktuāla tēma ir saliecamie viedtālruņi. Šīs ierīces piedāvā augstākas kvalitātes pieredzi lietotājiem un paredzams, ka šogad liela uzmanība tiks pievērsta tieši saliecamo viedtālruņu attīstībai, jo mūsdienu dizains spēlē nozīmīgu lomu to funkcionalitātē. Eksperti prognozē, ka tieši saliecamie viedtālruņi piedzīvos savu uzvaras gājienu.
    Huawei Mate X
    Huawei Mate X

    Amazon tiešraides

    Gan zīmoli, gan ietekmētāji var «sākt tiešraidi» Amazon, izmantojot vienkāršu lietotni, daloties ar kosmētikas padomiem, veicot recepšu demonstrējumus un citus izstrādājumus.
    Amazon piedāvās tiešraides
    Amazon piedāvās tiešraides

    Amazon eksperimenti ar šo visaptverošo, dzīvo pieredzi ir ieguldījums iepirkšanās nākotnē. Mēs redzēsim daudz vairāk tiešraides iepirkšanās pieredzes un iespēju praktiski izmēģināt vēl daudz produktu veidus līdz 2021. gada beigām.

    BMW iX

    BMW iX, viens no daudzajiem BMW modeļiem, kas debitēs 2021. gadā, kā arī būs viens no labākajiem un vissvarīgākajiem BMW automobiļiem. BMW iX būs zīmola pirmais īstais, no zemes uzbūvētais EV kopš BMW i3. Kaut arī šī augstākās klases automašīna maksās no sešciparu skaitļa, būs lētāki modeļi, kuru cenas sakritīs ar BMW X5.
    Automašīna BMW iX
    Automašīna BMW iX

    5G

    Gandrīz katrs telekomunikāciju uzņēmums, piemēram, Verizon, Tmobile, Apple, Nokia Corp, tagad strādā pie 5G lietojumprogrammu izveides. Paredzams, ka 5G pakalpojumi visā pasaulē sāks darboties 2021. gadā, un vairāk nekā 50 operatori līdz 2021. gada beigām piedāvās pakalpojumus aptuveni 30 valstīs, padarot to par jaunu tehnoloģiju tendenci.
    5G pakalpojumi
    5G pakalpojumi

    Intel procesors

    CES preses konferencē Intel uzsvēra, ka tā ir tehnoloģiju līderpozīcija, ieviešot vairāk nekā 50 procesorus, kā rezultātā 2021. gadā tirgū nonāks vairāk nekā 500 jaunu klēpjdatoru un galddatoru dizainu.
    Intel piedāvās jaunus procesorus
    Intel piedāvās jaunus procesorus

    Audi R8 Spyder

    Satveriet sevi, lai iegūtu elpu aizraujošo Audi R8 V10 Spyder sniegumu. Tā, kas vērsta uz vadītāju, un uzlabota fonētiskā pieredze patiešām atdzīvojas, lai iegūtu vēl sportiskāku braukšanas pieredzi.
    Audi R8 Spyder
    Audi R8 Spyder

    Rolls-Royce elektriskā lidmašīna

    2021. gadā  no Rolls-Royce sagaidāmas elektriskās lidmašīnas ar nosaukumu Innovation Spirit. Uzņēmums cer, ka gludā mašīna labos pasaules ātruma rekordu elektriskajai lidmašīnai, lidojot ar ātrumu vairāk nekā 300 jūdzes stundā.
    Rolls-Royce elektriskā lidmašīna
    Rolls-Royce elektriskā lidmašīna

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē