• Pasaulē pārdotākais SSD: prezentē jauno 870 EVO modeli

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitiātes foto
    Samsung Electronics ir izstrādājis jaunu cietvielu disku (solid state drive – SSD) – 870 EVO. SATA SSD sērijas modelis – Samsung 870 EVO. Tam ir par 38% uzlabota izlases kārtas lasīšanas (random read) funkcija, kas ievērojami paātrina diska darbību, kā arī par 30% uzlabota SSD veiktspēja.

    Samsung 870 EVO aprīkots ar jaunāko V-NAND un kontrolleru, ļaujot tam sasniegt maksimālo SATA secīgās lasīšanas ātrumu līdz 560 MB/s un secīgās rakstīšanas ātrumu – līdz 530MB/s. Izmantojot liela apjoma mainīgo SLC buferi, Intelligent TurboWrite tehnoloģija palīdz uzturēt diska sniegumu augstākajā līmenī visu tā darbības laiku.

    870 EVO modelim ir par 38% uzlabots izlases kārtas lasīšanas ātrums, salīdzinot ar iepriekšējo 860 modeli. Šis uzlabojums lietotājam sniedz efektīvāku izmantošanas pieredzi un nodrošina datora veiktspēju, ļaujot darīt arī vairākas darbības vienlaikus.

    Jaunajos modeļos Samsung iekļauj daudzos gados uzkrāto pieredzi un zināšanas. Lai nodrošinātu, ka katra detaļa strādā vienoti ar pārējām, uzņēmums visus SSD komponentus ražo iekšēji. Tā rezultātā 870 EVO nodrošina par 30% ilgtspējīgāku darbības uzlabošanu, salīdzinot ar 860 EVO modeli.

    Papildus tam jaunais modelis nodrošina augstāko ierakstīto terabaitu (TBW) reitingu 2400TB apmērā un 5 gadu garantiju 4TB modelim.

    Papildus SSD lieliskajam sniegumam un uzticamībai, 870 EVO piedāvā arī plaša spektra savienojamības iespējas ar dažādām elektronikas ierīcēm un modernākajām personālā datora funkcijām. Disku ir iespējams savienot ar visām ierīcēm, kurām ir nodrošināts 2.5 collu SATA savienojums. Turklāt, pateicoties iestatītajam enerģijas taupīšanas režīmam, 870 EVO ir savienojams ar ierīcēm, kas atbalsta Window’s Modern Standby funkciju, nodrošinot papildus ērtības tā lietotājiem.

    Jaunais 870 EVO modelis radīts, izmantojot video draudzīgus risinājumus. Samazinot CO2 izmešu daudzumu ražošanas procesa laikā, Samsung ražotie produkti kļūst planētas ekosistēmai draudzīgāki.

    Samsung 870 EVO diska 250GB modeļa ieteicamā cena ir EUR 49.99.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē