• Latvijas Airēšanas federācijas kongresā piedalīsies lietuviešu olimpiskais vicečempions Sauļus Riters

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: flickr.com/chefmao
    Trešdien, 15. septembrī, viesnīcā Lielupe Jūrmalā, norisināsies Latvijas Airēšanas federācijas (LAF) ongress. kurā uzstāsies Rio olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs un Tokijas Olimpiādes finālists Sauļus Riters, informē federācija.

    Kongresa ietvaros Latvijas Airēšanas federācijas biedriem, sportistiem, treneriem, tiesnešiem un airēšanas entuziastiem būs iespēja uzklausīt, uzdot jautājumus, izteikties un apmainīties ar viedokļiem. Dienas garumā paredzētas lekcijas un diskusijas praktiski ar visām iesaistītajām pusēm, kas nodrošina Airēšanas sporta attīstību Latvijā – sporta skolu pārstāvjiem, treneriem, veterāniem, sporta organizāciju vadību, pašvaldību vadītājiem, augstskolu sporta vadību, tiesnešiem un, protams, pašiem sportistiem.

    Šobrīd dalību kongresā, kas šāda formātā norisināsies pirmo reizi Latvijā, apstiprinājuši vairāk nekā 20 viesi, kas uzstāsies kongresā ar prezentācijām vai ņems dalību kongresa debašu paneļos, to skaitā Žoržs Tikmers ( LOK), Sergejs Čevers ( MSĢ), Sandis Riekstiņš ( IZM), Andrejs Elksniņš (Daugavpils), Elza Gulbe, Egons Lavendelis (RTU Sports), Uģis Bisenieks (LU Sports), u.c.

    Kongresa īpašais viesis būs Lietuvas airētājs Sauļus Riters – trīskārtējais olimpietis, sudraba medaļas ieguvējs Rio olimpiskajās spēlēs 2016. gadā-, kurš nupat ar svaigām atziņām atgriezies no Tokijas olimpiskajām spēlēm.

    “Latvijas Airēšanas federācijas kongress ir nozīmīgākais publiskais gada notikums mūsu sporta organizācijai. Šī ir iespēja uzklausīt, izteikties un apmainīties ar viedokli par airēšanas sporta turpmāko attīstību Latvijā un nospraust mūsu mērķus. Esmu iepriecināts par plašo pārstāvniecību mūsu  diskusiju paneļos, par Latvijas sporta organizāciju , Augstskolu sporta un Pašvaldību atsaucību ņemt dalību mūsu Kongresā. Īpaši priecājos par mūsu pašu treneru, sportistu un Baltijas trīskārtējā olimpisko spēļu dalībnieka un medaļnieka Sauļus Ritera klātbūtni un dalīšanos savā pieredzē, kas kalpos par iedvesmu mūsu jaunajiem sportistiem," saka LAF prezidents Henrijs Bukavs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē