• Komandantstundas neievērotājai no Bauskas policisti piemēro 4000 eiro sodu

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    11. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    Kādai komandantstundas neievērotājai no Bauskas par agresīvu uzvedību policisti piemērojuši kopumā 4000 eiro sodu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

    10.janvārī pēc pusnakts Bauskā 1995.gadā dzimis vīrietis kopā ar 2000.gadā dzimušu sievieti ne tikai atradās ārpus dzīvesvietas bez attaisnojoša iemesla un ļaunprātīgi nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām, bet vīrietis arī saplēsa policijas darbinieka formas tērpu un, ar rokām un kājām sitot pa dienesta automašīnu, to sabojāja.

    Katrai personai tika piemērots naudas sods 2000 eiro, bet par policista formas tērpa saplēšanu un policijas dienesta automašīnas sabojāšanu sākts kriminālprocess un vīrietis aizturēts.

    Pēc aptuveni trīs stundām baušķeniece atkal bija devusies pastaigā pa pilsētas ielām un otro reizi nopelnīja 2000 eiro naudas sodu.

    Laikā no 8.janvāra līdz 10.janvārim Zemgales reģionā komandantstundas kontroles laikā pārbaudīta 2361 persona. Par noteiktā pārvietošanās aizlieguma neievērošanu sākti 258 administratīvā pārkāpuma procesi, kā arī doti 362 preventīvi norādījumi.

    Aizpildītus apliecinājumus par dzīvesvietas atstāšanas iemeslu neatliekamas un pamatotas situācijas gadījumā uzrādīja 2006 iedzīvotāji, savukārt 362 personām par ierobežojumu neievērošanu tika doti preventīvi norādījumi. Tāpat sagatavoti 20 ziņojumi par administratīvā pārkāpuma procesa uzsākšanu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē