• Karsums risina sarunas par spēlēšanu Rīgas Dinamo; zināms arī galvenā trenera amata favorīts

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    9. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: khr.ru
    Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums risina sarunas par spēlēšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo, taču pagaidām līgums ar klubu nav noslēgts, spēlētājs atzīst sarunā otrdienas Latvijas Avīzes slejās, bet Pēteris Skudra tiek minēts kā galvenais kandidāts vakantajam kluba galvenā trenera postenim.

    Pēc tam, kad Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas Spartak paziņoja, ka nākamo sezonu iztiks bez abiem latviešu leģionāriem – Karsuma un Kaspara Daugaviņa -, pie līguma ir ticis vien Daugaviņš, kurš nākamo sezonu aizvadīs Maskavas apgabala Vitjaz.

    «Sarunas notiek ar Rīgas Dinamo, bet līdz parakstu likšanai uz līguma vēl neesam tikuši," apstiprina Karsums.

    Hokejists jau ir uzsācis gatavošanos sezonai, lielāko uzsvaru liekot uz fiziskās sagatavotības treniņiem trenažieru zālē un stadionā.

    34 gadus vecais hokejists min, ka būs priecīgs, ja nākamajā sezonā vispār būs iespēja spēlēt.

    «Man vienmēr gribējies spēlēt  savu līdzjutēju priekšā mājās, taču ne vienmēr ir bijušas tādas iespējas, jo tāds ir profesionālais sports,» saka Karsums.

    Viņš pašlaik izbauda iespēju būt kopā ar ģimeni, jo, tā kā meita Latvijā sāka iet skolā, pēdējos gadus Maskavā hokejists ir aizvadījis viens pats.

    Rīgas Dinamo Karsums aizvadīja nepilnas četras sezonas, pēdējā no tām – 2012./2013.gada sezonā – ieņemot komandas kapteiņa amatu. Pēc tam septiņas sezonas pavadītas Krievijas galvaspilsētas klubos – piecas Maskavas Dinamo un pēdējās divas – Spartak.

    Pēc sezonas Dinamo paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar galveno treneri Ģirtu Ankipānu un viņa palīgiem. Vairāki mediji jau ziņoja, ka kandidātu saraksts sarucis līdz dažiem treneriem – uz amatu pretendējot Pēteris Skudra, Vjačeslavs Kozlovs, kā arī tiek piesaukti Borisa Mironova un Hansa Vilsona vārdi.

    Saskaņā ar laikraksta rīcībā esošo neoficiālo informāciju ar 90 procenti varbūtību Rīgas Dinamo galvenais treneris būs Pēteris Skudra.

    «Viņa kandidatūra ir galvenā jau ilgāku laiku, un drīz tiks likti arī paraksti uz līguma,» vēsta laikraksts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē