• Girgensons guvis savainojumu Sabres treniņspēlē; treneris neizsakās optimistiski

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    5. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NHL
    Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo Sabres nometnes treniņspēles laikā pirmdien guva savainojumu.

    Girgensons spēles laikā sadūrās ar pretinieku Railiju Šīhenu. Latviešu uzbrucējs laukumu atstāja ar komandas personāla palīdzību un nevarēja pielikt pie zemes kreiso kāju.

    Bufalo vienības galvenais treneris Ralfs Krīgers pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem neuzņēmās minēt, kādu tieši savainojumu guvis Girgensons. Latviešu hokejistam šobrīd tiekot veiktas pārbaudes.

    «Ceram uz labām ziņām, taču jābūt gataviem arī uz to, ka situācija nav tik vienkārša,» Krīgera teikto citē The Athletic žurnālists Džons Volgs. Krīgers arī neesot izklausījies īpaši optimistisks, kad runājis par Girgensona savainojumu.

     

    Sabres turpina gatavoties jaunajai sezonai, kas sāksies 13.janvārī. 

    Girgensons rudenī ar Sabres pagarināja līgumu uz vēl trim sezonām.

    26 gadus vecais Girgensons aizvadītajā sezonā 69 spēlēs guva 12 vārtus, veica piecas rezultatīvas piespēles un tika pie negatīva lietderības koeficienta –1, aizvadot savu rezultatīvāko sezonu pēdējo piecu gadu laikā. Viņš NHL 489 spēlēs guvis 61 vārtus un veicis 77 rezultatīvas piespēles.

    Bufalo komanda latviešu uzbrucēju izraudzījās 2012.gada draftā ar 14.numuru. Pirmo gadu «Sabres» paspārnē viņš nospēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Ročesteras Americans, bet gadu vēlāk debitēja NHL.

    Sabres sezonas pārtraukšanas brīdī ieņēma 13.vietu Austrumu konferencē, devīto gadu pēc kārtas neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē