• Ārsts Roberts Fūrmanis skarbi vērtē vakcinācijas biroju: Paveiktais nav tās naudas vērts

    Sabiedrība
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    17. februāris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Mikroblogošanas vietnē Twitter ārsts Roberts Fūrmanis izteicis viedokli par jaunizveidotā vakcinācijas dienesta darbu.

    Ārsts komentēja LTV kanālā pārraidīto sižetu, kurā Krišjānis Kariņš izteica bažas par vakcinācijas tempu sociālajos centros.

    Valdības vadītājs sarunājās ar vakcinācijas biroja priekšnieci Evu Juhņēviču, uzdodot jautājumus par AstraZeneca pazudušajām devām, taču uz uzdotajiem jautājumiem Juhņēviča atbildēt nespēja, norādot, ka e-veselības sistēmā informāciju par vakcinēšanos ievadot piecu dienu laikā, tāpēc patlaban visi dati vēl neesot ieraugāmi.

    Kariņš norādīja, ka katrs šāds aizdomīgs gadījums var sagraut uzticību visai sistēmai. «Es domāju, ka jums ir nekavējoties jāprasa pilna atskaite. Nevis kad e-veselībā kaut kad ievadīs – tas man liekas ļoti nepieņemami,» uzskata valdības vadītājs.

    “Man drīz sāks zust pacietība skatīties uz Vakcinācijas dienesta darbu. Paveiktais nav tās naudas vērts,” tā savā Twitter kontā izteicās Fūrmanis.

     

     

    1 komentārs

    Harijs Saukums
    Vai tad vēl nav skaidrs. Tas viss tiek darīts lai izmānītu no valsts kases pēc iespējas vairāk. Savu laik kad biju IK man bija piedāvājumi. Varēju jau būt miljonārs, bet atteicos no negodīguma. Tās naudas summas, ko piedāvāja, vismaz pusi bija jāatdod atpakaļ. Arī tagad, šīs lielās naudas summas konkursos, projektos, rīkošanās, ir tikai tāpēc, lai atmazgātu finases. Visa valsts ar valdību priekšgalā ir korumpēti. Kurš pierādīs pretējo?

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē