• Uzņēmējas Lindas Mūrnieces veselības formula

    Veselības formula
    Vija Stepiņa-Baikova
    Vija Stepiņa-Baikova
    10. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personiskā arhīva
    Salnēnu saimniece, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece ir spilgts pierādījums teicienam par citroniem un limonādi. Jo viņa nav apstājusies un nolaidusi rokas nevienās negaidītajās pārmaiņās. Linda apskatās apkārt, izdomā un – dara. Un pieņem dzīvi ar visu, kas tajā ir, – gan saulainās, gan ne tik gaišās dienas. Linda dzīvo īstu dzīvi. Tādu, kā pati vēlas.

    Mana fiziskās veselības formula

    Izgulēties + kustēties + sekot savai veselībai. Tikai ar gadiem esmu sapratusi, ka izgulēties ir svarīgi, lai varētu tikt galā ar visiem izaicinājumiem, kuru man ikdienā netrūkst. Būtiski ir kustēties – arī tad, kad pavisam negribas un nav spēka.

    Piespiest sevi iziet no mājas un kaut vai pastaigāties, ja nav spēka sportot.

    Sekot savai veselībai – arī šī atziņa atnāk līdz ar gadiem. Svarīgi ir pārbaudīt savu veselību, jo viss ir ārstējams, jo īpaši – ja kādu problēmu noķer sākumā.

    Mana garīgās veselības formula

    Izgulēties + atbrīvoties no traucējošā + pozitīvās enerģijas apmaiņa. Izgulēties – kad nezini, ko darīt, vai gribas pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, vislabāk ir izgulēties un pēc tam darīt visu ar citu skatu. Atbrīvoties no traucējošā – gan no lietām, kas vairs nesniedz prieku, gan cilvēkiem, kuri izmanto, pretī nedodot gaidītās emocijas. Pozitīvās enerģijas apmaiņa – palīdzēt citiem, sarunāties ar tiem, kas svarīgi, apskauties ar tuviniekiem.

    Mana ģimenes veselības formula

    Mīlēt, cienīt, ieklausīties. Visvairāk – cienīt. Ja ģimenē cits pret citu izturas ar cieņu, tā ir veselīga ģimene. Pārējais tad notiek pats no sevis.

    Mana dzīvesprieka formula

    Izgulēties, būt veselai un dzīvot saskaņā ar to, ko vēlos. Izgulēties ir pareizi visos gadījumos – kad skumji, kad dusmīgi vai kad gribas strīdēties. Būt veselai – tad ir vieta visam citam un, protams, priekam, ka esi vesela. Dzīvot saskaņā ar to, ko vēlies, ir jāiemācās. Jāiemācās pateikt nē tam, ko nevēlies. Viegli nav, bet palīdz.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē