• Slēdz SEB bankas filiāli Dominā — to apmeklējis klients, kurš nav ievērojis mājas karantīnu

    Veselība
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Evija Trifanova / LETA
    Neraugoties uz aktīvo komunikāciju un valdības aicinājumu stingri ievērot 14 dienu mājas karantīnu, šodien SEB bankas Dominas filiāli apmeklēja klients, kurš tikko ir atgriezies no ārzemēm. Lai veiktu nepieciešamos dezinfekcijas pasākumus, Dominas filiāle tiek slēgta un nebūs pieejama klientiem.

    Pēc šī gadījuma SEB banka izplatījusi paziņojumu, ka no 19. marta līdz ārkārtas situācijas atcelšanai bankas filiāles klātienē varēs apmeklēt tikai ar iepriekšēju pieteikšanos.

    SEB banka norādījusi, ka būs nepieciešams arī apliecinājums, ka pēdējo 14 dienu laikā nav bijuši ārvalstīs. SEB internetbanka, mobilā lietotne, maksājumi ar norēķinu kartēm un bankomāti joprojām strādā kā ierasts. Savukārt saņemt konsultācijas par kredītiem un uzkrājumiem var pavisam vienkārši – piesakoties video konsultācijai savā internetbankā.

    Lai gan bankas filiāļu darba laiks netiek mainīts, tajās tiks apkalpoti tikai tie klienti, kuri būs iepriekš pieteikušies un kuriem kritiski svarīgi saņemt pakalpojumu, kas nav pieejams attālināti.  Turklāt konsultācijas laiks filiālēm būs ierobežots līdz maksimums 15 minūtēm. Šāda bankas rīcība ir būtiska, lai maksimāli ierobežotu fizisko kontaktēšanos un socializāciju, tādējādi mazinot potenciālo vīrusa izplatīšanās risku.

    Svarīgi ņemt vērā, ka klientiem pirms ierašanās filiālē būs obligāti jāpiesaka savs apmeklējums, zvanot bankas Klientu centram pa tālruni  +371 26668777.

    Vēlamies atgādināt, ka visām personām, kuras Latvijā atgriežas no Covid-19 skartajām teritorijām, ir jāievēro 14 dienu pašizolācija mājās, informē Veselības ministrija. Par ārkārtējās situācijas un izņēmuma stāvokļa laikā noteikto ierobežojumu un aizliegumu pārkāpšanu var iestāties gan administratīvā atbildība, gan kriminālatbildība.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē