• Pašmāju šovā kavaliera aizraušanās ar alkoholu beidzas ar šķiršanos

    Slimības
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Jau šajā nedēļā norisināsies pašmāju mīlestības un pikantērijas šovs «Mīla kemperī», kurā noskaidrosim uzvarētāju pāri. Šova karstākie mīlnieki Yana Bruk un Dāvids ir ieguvuši lidmašīnas biļetes lidojumam uz Krētu, bet vakarā viņu starpā izceļas pamatīgs kašķis. Iemesls – Dāvids netur meitenei doto vārdu un vakarā malko alkoholu. Yana Bruk ir pārskaitusies – viņa sakravā koferus un ir gatava pamest šovu. Vai Dāvida alkohola problēmas laupīs viņiem iespēju piedalīties šova lielajā finālā?

    Kemperī ir izcēlies pamatīgs strīds, kurā valda kaisles pilnas emocijas un asi vārdi. Jana vēlas izrunāties ar savu mīļoto par dzīvi pēc šova un viņa alkohola problēmu, bet Dāvids vēljoprojām uzskata un paliek pie sava, ka problēmas nav.

    Sieviete, nespējot izturēt vīrieša vienadzību, uzsprāgst. To dzird no šova izbalsotais pāris Raivis un Linda, kuri grasās doties mājās.

    Jana ir sakrāmējusi mantas un lūdz filmēšanas komandu aizvest viņu uz lidostu. Vai Jana pametīs šovu un atstās Dāvidu vienu? Vai mīlestībai ir pienācis gals?

    Atbildes uz šiem un vēl citiem jautājumiem atradīsi video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē