• Lai tavas nieres ir laimīgas! Vērtīga konsultācija ar labākajiem speciālistiem

    Iespēja
    Anija Pelūde
    Anija Pelūde
    7. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Žurnāls IEVAS Veselība ceturtdien, 13. jūnijā, piedāvā ekksluzīvu iespēju klātienē izvaicāt augstas raudzes speciālistus par nieru un urīnceļu veselību. Uzzināsiet visu par nieru veselības pārbaudēm un laboratorisko analīžu rezultātiem, kas varētu liecināt par problēmām un – ko darīt, lai tās neprogresētu.

    «Ja pavisam godīgi, bez kautrēšanās – kur mēs vispirms skrienam no rītiņ’?  Jā, jā, nieres mums ir ĻOTI SVARĪGAS,» tā jautā un pati atbild žurnāla IEVAS Veselība  galvenā redaktore Anija Pelude. Un piebilst, ka zināšanas var būt visai efektīvs ierocis, lai savlaicīgi cīnītos ar savu slimību vai vispār nesaslimtu.

    Tāpēc žurnāls IEVAS Veselība, zinot, cik grūti tagad tikt pie augstas raudzes speciālistiem uz konsultacijām (garas gaidīšanas rindas, valsts apmaksātās kvotas beigušās…) aicina savus lasītājus un arī citus interesentus uz pēcpusdienas sarunu Lai tavas niers laimīgas!, kura notiks ceturtdien, 13. jūnijā  pulksten 16 izdevniecības Žurnāls Santa telpās, Stabu ielā 34, Rīgā.  

    Tā būs ekskluzīva iespēja tikties un izvaicāt ekspertus par nieru un urīnceļu veselību.

    Stradiņa slimnīcas nerfrologi Ieva Ziediņa un Mikus Saulīte izstāstīs, kā to saglabāt, arī par nieru veselības pārbaudēm un laboratorisko analīžu rezultātiem, kas varētu liecināt par problēmām  un –  ko darīt, lai tās neprogresētu.

    Par aptiekā nopērkamiem bezrecepšu preparātiem, kas vairāk palīdz urīnceļiem un nierēm, visu zina Mēness aptiekas farmaciete Ieva Virza. Savukart Austrumu slimnīcas uroloģe Sanda Siliņa atbildēs uz jautājumiem par urīnizvadceļu problēmam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē