• Ko iesaka ārsts Igors Kudrjavcevs, lai roku āda būtu veselīga?

    Netradicionālā medicīna
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Lai roku āda būtu vesela un elastīga, svarīgi, lai tā būtu silta un labi apasiņota no iekšpuses. Svarīgi arī trenēt veģetatīvo nervu sistēmu.
    • Ja gribi savas plaukstas siltas un stipras, tad asinsrites uzlabošanai pie katras izdevības tās izkustini – ņurci gumijas bumbiņas vai riņķīšus, nopērc kādus speciālos espanderus.
    • Aktīvi staigā svaigā gaisā! Tas stiprina plaušu enerģiju. Pēc ķīniešu medicīnas, visas iespējamās enerģijas saplūst kopā plaušās un no tām tiek nosūtītas uz tālākajiem organisma nostūriem, arī uz plaukstām un roku pirkstu galiņiem.
    • Ādas asinsrites uzlabošanai iemācies vingrinājums Visu slimību izpurināšana: nostājies stabili, kājas plecu platumā, un sāc atbrīvoti vibrēt, smalki tricinot visu ķermeni.

    Tricini pirkstus, rokas, kājas, galvu, lūpas, degunu, krūtis, pēdas, kājas, dibenu un noteikti vēderu.

    Sajūti, kā vibrē organisms! Izelpojot iztēlojies, kā caur ādu no tevis izbirst visas slimības. Dari to 2–3 minūtes, ne ilgāk. Tas uzlabo ādas asinsvadu mikrocirkulāciju un palīdz pret stresu.

    • Lai uzlabotu enerģijas cirkulāciju: masē punktu džuņ vaņ virs nabas apmēram plaukstas tiesu uz augšu. Masē pulksteņa rādītāja virzienā, līdz punkts sasilis.
    • Masē arī vēderu zem nabas pulksteņa rādītāja virzienā, masē ar katru roku 100 reižu. Jo aukstas rokas ir arī tad, ja vāja ir plaušu vai aizkuņģa un kuņģa enerģija.
    • Vēl jāiemācās vingrinājums 108 šāvieni. Izstiep rokas taisni uz priekšu, paralēli zemei un paralēli vienu otrai. Plaukstas pavērs uz leju un saliec tās vieglās dūrītēs. Tad pirkstus ar spēku iztaisno, it kā tos izšaujot. Dari to ar spēku, lai no šāviena jūti spiedienu plaukstas centrā! Tas atbrīvos sirds enerģiju un sasildīs gan plaukstas, gan pēdas. Ja vari, izšauj 108 reizes, bet drīksti arī mazāk.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē