• Kādos gadījumos plastikas ķirurgi Ģīli atsaka klientiem veikt plastisko operāciju?

    Plastiskā operācija
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Plastikas ķirurgi, tēvs un dēls Jānis un Ansis Ģīļi, ne vienmēr ir vienisprātis ar klientiem par viņiem šķietamajiem trūkumiem. Jānis stāsta, ka viņš pie sevis kabinetā mēdz ar sevi spēlēt tādu kā rotaļu – vai tas, kas viņam iekritīs acīs arī būs konkrētā klienta sūdzība? «Saruna ir daudz vieglāka, ja tas, ko es esmu ieraudzījis, ir arī tas, ko pacients uztver kā savu lielāko sāpi,» viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā Kad viņas satiekas, stāsta Jānis.

    Nereti gadās pat nākties atrunāt konkrēto cilvēku no plastiskās operācijas. Ansis atklāj: «Katrā pieņemšanas dienā ir vismaz viens pacients, kuram saku, ka šī nav problēma, kuru ķirurģiski jāārstē. Ir cilvēki, kas atnāk ļoti jaunā vecumā, piemēram, ar mazliet noslīdējušiem plakstiņiem, un mēs sakām, lai pagaida varbūt gadus piecus, desmit, piecpadsmit. Nav jēga uztaisīt operāciju, noņemot divus milimetrus, ja pēc diviem gadiem būs tas pats»

    Viņš min, ka ar sieviešu vēlmēm krūšu plastiskajās operācijās ir līdzīgi: «Pie mums nāk arī sievietes ar pareizas formas, skaistām krūtīm, kas grib tikai “bišķiņ kaut ko”. Viņām mēs stāstām, ka bišķiņ var, taču riski ir tie paši, kad darot ļoti.»

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā ķirurgi stāsta arī par krūšu veselību un to, cik bieži daiļā dzimuma pārstāvēm vajadzētu tās pārbaudīt!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē