• Jūrmalas skriešanas svētki izziņo norises laiku un atver reģistrāciju

    Veselība
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šogad jau 10. reizi notiks Jūrmalas skriešanas svētki, kas norisināsies 27. septembrī. Pieaugušajiem un bērniem būs iespēja sacensties vairākās skriešanas un nūjošanas distancēs, kā arī piedalīties virknē izklaidējošu pasākumu.

    Jūrmalas skriešanas svētki sākotnēji bija plānoti šī gada pavasarī, taču, pielāgojoties valstī noteiktajiem pasākumu ierobežojumiem, pārcelti uz 27. septembri. Skriešanas un nūjošanas entuziasti aicināti reģistrēties pasākumam, izvēloties kādu no distancēm. Kopējā skrējiena distance ir veidota apļos, gar pašu jūras krastu, nodrošinot kāju un muguras veselībai labvēlīgu smilšu segumu. Pieaugušajiem skrējējiem būs iespēja mērot 5 vai 10 kilometru garu distanci, savukārt nūjotāji varēs izvēlēties soļot šo pašu 5 vai 10 km distanci vai izmēģināt savus spēkus 21 kilometru garā trasē.

    Kā ierasts, īpašs sacensību posms būs atvēlēts bērnu skrējienam, kurā varēs startēt mazie sportošanas entuziasti līdz 12 gadu vecumam. Arī šī 0,5 līdz 1 kilometru garā trase vedīs tikai pa smiltīm ar skaistiem skatiem jūras krastā. Ikviens dalībnieks, kurš 27. septembrī finišēs, saņems īpašu piemiņas medaļu.

    Paralēli sacensībām pasākuma dalībnieki un apmeklētāji turpat Majoru pludmalē varēs baudīt arī dažādas radošas un aktīvas izklaides aktivitātes, muzikālus priekšnesumus, kā arī vērot grandiozu uzvarētāju apbalvošanu, jo ik gadu pasākumā startē arī pazīstami augstas klases skrējēji un Latvijas rekordisti. 

    “Priecājamies svinēt jau desmito skriešanas svētku gadu un esam gandarīti, ka sportotāju kļuvis ievērojami vairāk. Tas īpaši manāms šajā neparastajā laikā, kad arvien vairāk cilvēku sāk domāt par savu veselību un labsajūtu, pievēršoties aktīvam dzīvesveidam. Šoreiz priekšā ir visa vasara, lai svētkiem pilnvērtīgi sagatavotos ne tikai mēs, bet ikviens fizisku aktivitāšu cienītājs – arī tie, kas tikai nupat sākuši trenēties,” saka pasākuma organizatoru pārstāvis Arnis Lazdiņš.

    Jūrmalniekiem dalība pasākumā būs bez maksas, taču visi interesenti aicināti laicīgi reģistrēties mājaslapā maratoni.lv.

    Ir atvērta reģistrācija dalībai Jūrmalas skriešanas svētkos – pieteikties iespējams līdz 24. septembrim mājaslapā. To būs iespējams izdarīt arī uz vietas pasākuma dienā, 27. septembrī. Jūrmalas iedzīvotāju kartes īpašniekiem visās distancēs un bērniem vecumā līdz 7 gadiem bērnu skriešanas distancēs dalība pasākumā bez maksas. Reģistrējoties līdz 30. jūnijam, dalības maksa ir zemāka.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē