• Elīna Maligina cīnās ar slimību: Nekad nevarēšu pateikt, ka esmu tikusi galā

    Slimības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Multimāksliniece Elīna Maligina sarunā ar aktieri Mārtiņu Poču atminas laikus, kad abi no agra rīta līdz vēlam vakaram strādājuši teātrī un nav pat redzējuši dienasgaismu. Intensīvais darba grafiks atstāja iespaidu arī uz Elīnas veselības stāvokli un viņai konstatēja veģetatīvo distoniju. Kā viņa ar šo slimību sadzīvo šodien?

    Piedaloties šovā «Slavenības. Bez filtra», multimāksliniece Elīna Maligina atklāja savas dzīves drūmākos notikumos, ļaujoties televīzijas skatītājiem viņu iepazīt tuvāk.

    Viņa laiku pavadīja ar savu bijušo kursa biedru, pasākumu vadītāju un aktieri Mārtiņu Poču. Sarunas laikā viņa dalījās par notikumiem, kas risinājās teātra laikā, kā viens no tādiem veselības problēmas – veģetatīvā distonija. Šobrīd māksliniece ar to tiek galā, atklājot savus paņēmienus.

    «Tas, kas saistās ar veselību un ar tām panikām, tur ir milzu darbs izdarīts. Ar to laikam nekad nevar pateikt, ka tu esi ticis galā. Es daru viss kaut ko – gan meditēju, gan sportoju,» atklāj Maligina.

    Uz Poča jautājumu, vai viņa būtu gatava atgriezties teātrī, aktrise ir šaubu pilna, jo tieši teātris un garās mēģinājuma stundas bija viens no iemesliem veselības pasliktināšanai.

    «Vai es gribētu tur pavadīt visus tos mēnešu, tajā kastē. Es nezinu!»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē