• Vienkāršās un gardās mājas kotletes

    Gaļas ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mājas kotletes.
    Foto: Ieva Andersone
    Mājas kotletes.
    Kotletītes ir mājīgs ēdiens, kas garšo daudziem. Šī ir diezgan klasiska recepte, kura lielākoties izdodas visiem, arī iesācējiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Labi padomi:

    • Svarīga ir kotlešu forma. Pārāk mazas kotletītes cepoties apdegs, pārāk lielas izjuks vai vidus paliks neizcepts.
    • Lai kotlešu masa nebūtu trekna, cūkgaļu ņem mazāk, nekā teļa gaļu.
    • Kāpēc kotletes mēdz drupt? Vai nu gaļas masa ir par sausu, baltmaize nav bijusi labi izmērcēta, vai šķidruma ir par daudz. Tad jāpievieno vēl mazliet izmērcētas baltmaizes, taču kotletes vairs diemžēl nesanāks tik sulīgas. Tāpēc ir svarīgi kotlešu masu mīcīt ar rokām, lai labāk izjustu konsistenci, kā arī masa veidotos viendabīgāka.
    • Lai pēc lietošanas būtu vieglāk izmazgāt gaļasmašīnu, beigās vēlreiz izmaļ baltmaizi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē