• Viegli saldena un atspirdzinoša. Arbūza gaspačo

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    27. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Arbūza gaspačo
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Arbūza gaspačo
    Maiga, taču garšām bagāta aukstā zupa, kas atspirdzinās karstajās vasaras dienās. Arbūzs šai gaspačo zupai piešķir patīkamu saldenumu un svaigumu. Ļoti ātri un viegli pagatavojama.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Sagriezto arbūzu sablendē, sajauc ar dzērveņu sulu, izberž caur sietu traukā, palikušos biezumus izmet.
    • Selerijas kātu sagriež mazos gabaliņos, tāpat arī papriku un nomizotu gurķi (lielas sēklas izņem), sīpolu, čili un piparmētru lapiņas sasmalcina, kopā ar mazajiem arbūza kubiņiem, laima sulu un balzametiķi iemaisa arbūza un dzērveņu sulā, pēc garšas pievieno sāli.
    • Pirms ēšanas vismaz uz stundu liek ledusskapī labi atdzesēt.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē