Garšīgie kartupeļu salāti

Uzlabotā aknu pastēte

- Akniņas notīra un samaļ virtuves kombainā. Tad tās, ik pa laikam apmaisot, cep uz vidējas liesmas viegli ieeļļotā pannā. Kad akniņas vairs nav rozā, bet viegli brūnas, tās ir gatavas.
- Samalto un apcepto masu ber bļodā un liek ledusskapī atdzesēties.
- Kad akniņas atdzisušas, tās liek mikserī, pievieno krēmsieru, gatavo vistu aknu pastēti, sulu no puscitrona un sauju kaltēto sīpolu. Ja prasās skābāku, var pievienot atlikušā citrona puses sulu. Pievieno arī sāli pēc garšas.
- Visu masu kuļ mikserī dažas minūtes, līdz tā ir viendabīga. Tad pastēti liek bļodiņās, apklāj ar plēvi un novieto ledusskapī, lai ievelkas.