Uz oglēm cepta pildīta bagete

Gatavojam uz oglēm
Daina Lapiņa
29. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Uz oglēm cepta bagete garšos gan bērniem, gan pieaugušajiem. Mēs piedāvājam savu pildījuma versiju, bet katram tas varbūt citāds un vienlīdz gards.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m

Mazu bageti vai pusi garas bagetes griež šķēlēs, pilnībā nepārgriežot, pie apakšējās garozas tai jāturas kopā. Starp šķēlītēm iesmērē nedaudz sviesta, liek plānas bekona un siera šķēlītes, bazilika lapiņas vai citus zaļumus, pārsmērē ar eļļu un ietin folijā. Arī to visu var pagatavot jau mājās. Bageti liek uz jau padzisušām oglēm vai pelnos, cep, līdz maizīte izkarst cauri.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+