• Tumšā alus marināde gaļai

    Gaļas ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    13. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Piešķir cūkas, vistas vai liellopa gaļai īpašu garšu ar alus marinādi! Vienīgi jāņem vērā, ka šo marinādi nevajag uzglabāt, bet gan izlietot uzreiz, kad tā pagatavota.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk