• Šķelto zirņu putra ar saceptiem sīpoliem. Lēti, garšīgi un sātīgi!

    Putras
    Ilze Klapere
    2. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Latvieša vēderam tīkams rudens laika ēdiens. Parasti šķeltie zirņi ir gaiši dzeltenā krāsā, bet dažos veikalos nopērkami arī zaļā krāsā. Šajā receptē izmantoti zaļie, bet garšā un konsistencē tie ir tādi paši kā dzeltenie.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    6 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē