• Siļķe kažokā

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    30. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Siļķe kažokā
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Siļķe kažokā
    Vecgada vakara klasika! Piedāvājam daudzkārt pārbaudītu recepti – īpaši krēmīgai, aromātiskai šubai!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    3 vērtējumi
    5/5
    • Siļķu filejas sagriež mazos gabaliņos, vārītos dārzeņus nomizo un katru atsevišķi rupji sarīvē vai sagriež smalkos gabaliņos, nolobītas olas smalki sakapā, sīpollokus sagriež.
    • Trauka apakšā liek siļķu kārtu, tai virsū kārtām liek pārējos sasmalcinātos produktus, starp tām ieklājot arī majonēzes un krējuma kārtiņas, pēc vajadzības iekaisa arī sāli un piparus.
    • Kārtas var atkārtot, visu noslēdzot ar biešu kārtu un sakapātu olu, var izgreznot ar dillēm.
    • Uz stundu liek ledusskapī garšām savilkties.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē