Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Rīsi ar cūkgaļu saldskābā mērcē

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rīsi ar cūkgaļu saldskābā mērcē
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Rīsi ar cūkgaļu saldskābā mērcē
    Vienkārši pagatavojama, taču gana interesanta un eksotiska vakariņu recepte – cūkgaļas strēmelītes ar ananāsiem, papriku un saldskābu tomātu mērci. Var pasniegt ar rīsiem, vai arī nūdelēm, kuskusu, bulguru vai citām piedevām pēc izvēles.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Rīsus vāra sālsūdenī irdenus. Tikmēr gatavo pārējo.
    • Saldskābajai mērcei kukurūzas cieti iemaisa tomātu mērces, sojas mērces, etiķa un brūnā cukura maisījumā, pievieno 8 ēdamkarotes konservēto ananasu sīrupa.
    • Pannā labi uzkarsētā eļļā apgrozot īsu brīdi cep strēmelītēs sagrieztu cūkgaļu, pārkaisa sāli, piparus un no pannas noņem.
    • Pannā liek gabalos sagrieztas paprikas, cep pāris minūtes, tad liek klāt gabalos sagrieztas ananasu ripas un tomātiņus, īsu brīdi cep un iemaisa sagatavoto mērci.
    • Pielej pāris ēdamkarotes ūdens, maisa, līdz sabiezē.
    • Liek atpakaļ pannā ceptās cūkgaļas strēmelītes, maisot no jauna uzkarsē un tad pannu no uguns noņem.
    • Cūkgaļu saldskābā mērcē pasniedz ar vārītiem rīsiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē