• Šobrīd

    weather img

    Rīga +7°C

    Imunitāte ir tik svarīga

    Majonēze

    Mērces
    16. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Majonēze recepte
    Majonēze recepte
    Mājās gatavota majonēze bez nevienas E vielas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    1. Olu dzeltenumiem bļodā pievieno sāli, cukuru, pipa­rus un sinepes.
    2. Puto, līdz masa kļūst biezāka un sausās sastāvdaļas ir izšķīdušas.
    3. Nepārtraucot putošanu, pa pilienam pievieno eļļu.
    4. Kad masa jau saputojusies bieza, eļļu var liet strūkliņā pa daļām. Nedrīkst pievienot jaunu eļļas porciju, līdz iepriekšējā nav kārtīgi saputojusies viendabīga. Masa ir bieza un dzeltenīga.
    5. Turpinot putošanu, pievieno citrona sulu vai baltvīna etiķi. Masa kļūst baltāka.
    6. Ja majonēze šķiet pārāk bieza, tajā iemaisa nedaudz vārīta, atdzesēta ūdens. Ja nepieciešams, var pievienot vēl skābumu, sāli, piparus vai cukuru.
     

     

    Veselība - Stiprini imunitāti!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+