• Šobrīd

    weather img

    Rīga -13°C

    Tavs uzticamais atbalsts

    Mīkstās šokolādes konfektes

    Šokolāde
    22. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mīkstās šokolādes konfektes recepte
    Mīkstās šokolādes konfektes recepte
    Apvienojot abus bērnības kārumus-iebiezināto pienu ar cukuru un šokolādi, var iegūt mūtē viegli kūstošu un staipīgu mīsto šokolādi.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Ar pastilām:
    6–7 lielās Marshmallow pastilas sagriež mazākos gabaliņos, iemaisa šokolādes masā tā, lai, pastilām kūstot, veidotos marmora raksts, izlej un nolīdzina.

    Ar žāvētiem augļiem:
    Pusglāzi sīki sagrieztu žāvētu augļu (aprikozes, plūmes, dzērvenes u. c.) iemaisa šokolādes masā, izlietu nolīdzina, uzber vēl nedaudz sasmalcinātu augļu un piespiež.

    Ar cepumiem:
    4 cepumus Selga (var ņemt arī citus) sadrupina gabaliņos, iemaisa šokolādes masā, izklāj uz cepampapīra, sadrupina vēl 2 cepumus, pārkaisa un nedaudz piespiež.

    Ar mandelēm vai riekstiem:
    Biezajā masā iemaisa 100 g rupji sakapātu mandeļu vai riekstu, daļu atstājot virsai. Masu izlej, nolīdzina un pārkaisa ar atstātajām mandelēm, piespiež.

     

     

    Noderīgi:
    ● Ja iebiezinātā piena un sviesta masa būs par maz savārīta, konfektes iznāks pārāk mīkstas un staipīgas, būs grūti sagriežamas. Ja savārīsies par daudz, tās būs cietas.
    ● Pēc vēlēšanās iemaisot biezajā masā dažādas piedevas – pirms tā izlieta un sastingusi – vari iegūt dažādas mīkstās šokolādes variācijas.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+