• Mīkstās šokolādes konfektes

    Šokolāde
    22. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mīkstās šokolādes konfektes recepte
    Mīkstās šokolādes konfektes recepte
    Apvienojot abus bērnības kārumus-iebiezināto pienu ar cukuru un šokolādi, var iegūt mūtē viegli kūstošu un staipīgu mīsto šokolādi.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Ar pastilām:
    6–7 lielās Marshmallow pastilas sagriež mazākos gabaliņos, iemaisa šokolādes masā tā, lai, pastilām kūstot, veidotos marmora raksts, izlej un nolīdzina.

    Ar žāvētiem augļiem:
    Pusglāzi sīki sagrieztu žāvētu augļu (aprikozes, plūmes, dzērvenes u. c.) iemaisa šokolādes masā, izlietu nolīdzina, uzber vēl nedaudz sasmalcinātu augļu un piespiež.

    Ar cepumiem:
    4 cepumus Selga (var ņemt arī citus) sadrupina gabaliņos, iemaisa šokolādes masā, izklāj uz cepampapīra, sadrupina vēl 2 cepumus, pārkaisa un nedaudz piespiež.

    Ar mandelēm vai riekstiem:
    Biezajā masā iemaisa 100 g rupji sakapātu mandeļu vai riekstu, daļu atstājot virsai. Masu izlej, nolīdzina un pārkaisa ar atstātajām mandelēm, piespiež.

     

     

    Noderīgi:
    ● Ja iebiezinātā piena un sviesta masa būs par maz savārīta, konfektes iznāks pārāk mīkstas un staipīgas, būs grūti sagriežamas. Ja savārīsies par daudz, tās būs cietas.
    ● Pēc vēlēšanās iemaisot biezajā masā dažādas piedevas – pirms tā izlieta un sastingusi – vari iegūt dažādas mīkstās šokolādes variācijas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē