Sāļā torte ar garnelēm

Sāļās kūkas
19. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sāļā torte ar garnelēm recepte
Sāļā torte ar garnelēm recepte
Pagatavo izsmalcināto, taču nebūt ne tik sarežģīto kūku ar lasi!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Augstas

Tortes pamatnes pagatavošana:

 

Biskvīta pagatavošana:

  1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, piemet sāli un saputo stin­grās putās.
  2. Dzeltenumus saputo ar cukuru un pamīšus ar miltiem, kuros ir iejaukts cepamais pulveris, uzmanīgi iemaisa saputotajos baltumos.
  3. Mīklu sadala divās daļās, uz veidnē ieklāta cepamā papīra izklāj un 200 grādu temperatūrā izcep divas biskvīta ripas.
  4. Atdzesē.

 

Siera krēma pagatavošana:

 

Garneļu krēma pagatavošana:

  1. Nomizotu avokado kopā ar citrona sulu sablendē, sajauc ar svaigo sieru un garneļu pastu, iemaisa garneles un sasmalcinātas dilles, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  2. Daļu garneļu var aizstāt ar sasmalcinātu krabju gaļu vai nūjiņām.
  3. Ja krēms nešķiet pietiekami stingrs, tam var pievienot želatīnu. 
  4. Ar siera krēmu pārklātai pamatkārtai virsū uzklāj vienu olu biskvīta kārtu. To pārklāj ar garneļu krēmu.
  5. Garneļu krēmam virsū klāj otru biskvīta ripu. Tortes virsu un malu pārklāj ar svaigo sieru un pēc patikas izgrezno.

 

Dekorēšana:

 

 

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+