• Ceptas zivis makšķernieces gaumē

    Zivju ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    26. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Lai ēdājiem būtu izvēle, šajā receptē tiek apvienoti divi zivs gatavošanas veidi — cepeškrāsnī maisā cepta zivs, kas ir ļoti sulīga, un uz pannas cepta zivs ar kraukšķīgu ādiņu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Cepeškrāsnī maisā cepta zivs 

     

    Uz pannas cepta zivs

    1. Sakarsē pannu ar olīveļļu, uz tās liek atlaidinātas zivis.
    2. Lai karstums tiktu klāt arī vidusdaļā, uzliek vāku un tā atstāj uz 7–9 minūtēm. 
    3. Tad griež zivis uz otru pusi.
    4. Kad arī tās apbrūninātas un izkarsušas, pārkaisa ar sāli, citronpipariem un dillēm.
    5. Ļauj garšvielām mazliet ievilkties karstajā zivī un liek uz šķīvja, lai pasniegtu galdā. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē