Ceptas zivis makšķernieces gaumē

Zivju ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
26. septembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Lai ēdājiem būtu izvēle, šajā receptē tiek apvienoti divi zivs gatavošanas veidi — cepeškrāsnī maisā cepta zivs, kas ir ļoti sulīga, un uz pannas cepta zivs ar kraukšķīgu ādiņu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Cepeškrāsnī maisā cepta zivs 

 

Uz pannas cepta zivs

  1. Sakarsē pannu ar olīveļļu, uz tās liek atlaidinātas zivis.
  2. Lai karstums tiktu klāt arī vidusdaļā, uzliek vāku un tā atstāj uz 7–9 minūtēm. 
  3. Tad griež zivis uz otru pusi.
  4. Kad arī tās apbrūninātas un izkarsušas, pārkaisa ar sāli, citronpipariem un dillēm.
  5. Ļauj garšvielām mazliet ievilkties karstajā zivī un liek uz šķīvja, lai pasniegtu galdā. 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+