• Vistu stilbiņi ar paradīzes āboliem

    Vistas gaļas ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    21. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Interesanti un apetītlīgi vistu stilbiņi cepti māla bļodā.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

     

    PADOMI!

    • Ja stilbiņu cep uz pannas vai šmorē, tie neapdeg, bet krāsnī karstums ir liels, tāpēc stilbu kauliņu augšdaļu labāk nogriezt un gaļu mazlie sastumt uz leju – tad stilbiņi izcepsies vienmērīgi, gaļa būs sulīga, kauliņi neapdegs, un stilbiņš būs ērti paņemams rokā.
    • Māla trauka vietā var izmantot arī jebkuru citu cepeškrāsnij paredzētu trauku, der pat māla pods.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē