Vistu stilbiņi ar paradīzes āboliem

Vistas gaļas ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
21. oktobris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Interesanti un apetītlīgi vistu stilbiņi cepti māla bļodā.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

 

PADOMI!

  • Ja stilbiņu cep uz pannas vai šmorē, tie neapdeg, bet krāsnī karstums ir liels, tāpēc stilbu kauliņu augšdaļu labāk nogriezt un gaļu mazlie sastumt uz leju – tad stilbiņi izcepsies vienmērīgi, gaļa būs sulīga, kauliņi neapdegs, un stilbiņš būs ērti paņemams rokā.
  • Māla trauka vietā var izmantot arī jebkuru citu cepeškrāsnij paredzētu trauku, der pat māla pods.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+