Krēmīgā šķiņķa un spinātu rulete

Sāļās kūkas
25. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
Krēmīga rulete ar šķiņķi un spinātiem, ko paņemt līdzi uz darbu pusdienu kastītē vai pārsteigt viesus dārza svētkos.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
35m
1 vērtējums
5/5

Pagatavo biskvītu ruletei. Olām atdala dzeltenumus, sakuļ tos ar krēmsieru, iemaisa sasmalcinātus pētersīļus. Olu baltumus ar šķipsniņu sāls 

saputo, miltus sajauc ar cepamo pulveri un abus maisījumus pārmaiņus iemaisa olu dzeltenumu un krēmsiera masā. Mīklu liek pannā uz ieklāta cepampapīra (aptuveni 22 × 27 cm), nolīdzina, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 8–10 minūtes. Padzesētu no pannas izgāž uz izklāta cepampapīra, izlietoto papīru noņem un silto biskvītu, sākot no vienas garākās malas, viegli sarullē un atdzesē.

Pagatavo pildījumu. Spinātus liek pannā vai katliņā sakarsētā sviestā, apmaisot dažas minūtes pasautē, tad no pannas noņem, lieko šķidrumu nospiež un spinātus sasmalcina. Atdzisušus iemaisa krēmsierā, pievieno arī sasmalcinātus lociņus, mazos gabaliņos sagrieztu šķiņķi, saberztu ķiploka daiviņu un pēc garšas – sāli un piparus. Sarullēto biskvītu atritina, pārklāj ar sagatavoto pildījumu un no jauna cieši sarullē, ietin papīrā un noliek ledusskapī vismaz uz pāris stundām, bet labāk līdz nākamajai dienai, kad biskvītu sagriež pabiezās ripās.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+