Pikantā plūmju mērce

Plūmes ziemai
8. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pikantā plūmju mērce recepte
Pikantā plūmju mērce recepte
Viegli pikanta plūmju mērce, kas lieliski izcels dažādus gaļas ēdienus!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

 

NODERĪGI:

 

► Mērci var gatavot arī no zilajām plūmēm un pievienot baltvīna etiķi.
► No minētā produktu daudzuma iznāk apmēram divas 200 ml tilpuma burciņas. Mērci vēlams likt maza tilpuma burkās vienreizējai izlietošanai.
► Asā, pikantā mērce ir laba piedeva ceptai, grilētai un kūpinātai gaļai, desām, medījumiem, grilētiem dārzeņiem. To var pārlaistīt salātiem, pievienot citām mērcēm un zupām vai vienkārši tajā apmērcēt grauzdiņus.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+