Pikantie kartupeļu un sparģeļu salāti

Salātiem pikantu noti piešķir ķiploku mērcīte ar kaperiem.
Salāti
Daina Lapiņa
2. maijs

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
30m
  • Kartupeļus ar mizu izvāra, padzesē, nomizo un sagriež biezās šķēlēs vai gabalos.
  • Sparģeļiem nogriež cietos galus, sālsūdenī vāra aptuveni 2 minūtes – lai sparģeļi būtu mīksti, bet vēl stingri. Tūlīt noskalo aukstā ūdenī un nosusina, sagriež gabalos un liek pie kartupeļiem.
  • Mērcei sasmalcina ķiploka daiviņu un kaperus, iemaisa majonēzes un krējuma sajaukumā, pievieno arī sasmalcinātas dilles, pēc garšas iemaisa sāli, piparus un nedaudz cukura.
  • Uz pusēm pārgrieztas vārītās olas liek uz salātiem, pārlaista mērci, grezno ar dillēm.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs