Pikantie kartupeļu un sparģeļu salāti

Salāti
Daina Lapiņa
2. maijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Salātiem pikantu noti piešķir ķiploku mērcīte ar kaperiem.
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
30m
3 vērtējumi
5/5
  • Kartupeļus ar mizu izvāra, padzesē, nomizo un sagriež biezās šķēlēs vai gabalos.
  • Sparģeļiem nogriež cietos galus, sālsūdenī vāra aptuveni 2 minūtes – lai sparģeļi būtu mīksti, bet vēl stingri. Tūlīt noskalo aukstā ūdenī un nosusina, sagriež gabalos un liek pie kartupeļiem.
  • Mērcei sasmalcina ķiploka daiviņu un kaperus, iemaisa majonēzes un krējuma sajaukumā, pievieno arī sasmalcinātas dilles, pēc garšas iemaisa sāli, piparus un nedaudz cukura.
  • Uz pusēm pārgrieztas vārītās olas liek uz salātiem, pārlaista mērci, grezno ar dillēm.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+