Pīles pasta plūmju mērcē

Gaļas ēdieni
19. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pīles pasta plūmju mērcē recepte
Pīles pasta plūmju mērcē recepte
Viegli pagatavojama, izsmalcinātas garšas pasta ar pīles gaļu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

IETEIKUMI!

  • Makaronus pēc uzvārīšanas nedrīkst skalot aukstā ūdenī, lai nenomazgātu miltaino apvalciņu. Tā ir kā līme, kas neļauj mērcei un pārējām sastāvdaļām izsmērēties pa šķīvi un gan pielipina klāt makaronam.
  • Ja makaronus pēc uzvārīšanas paredzēts ēst vēlāk, tos izklāj uz dvieļa, lai nesalīp kopā.

 

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+