• Vienkāršais latviešu gardums – bukstiņputra!

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    23. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bukstiņputra
    Foto: Gvido Kajons
    Bukstiņputra
    Latviešu ticējumos teikts, ka Pūpolsvētdienā galdā jāceļ putraimi – pagatavo vienu no Latvijas virtuves klasikas ēdieniem, miežu putraimu putru, daudzviet dēvētu arī par bukstiņputru ar saceptiem sīpoliem un kraukšķīgu speķīti!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    1st
    18 vērtējumi
    3.89/5

    Citi ēdieni ar miežu putraimiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē