• Miežu putraimu mafini

    Deserti
    Daina Lapiņa
    5. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Miežu putraimu mafini
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Miežu putraimu mafini
    Veselīgi un patiešām gardi mafini. Baudi tos brokastīs vai kopā ar pēcpusdienas tēju!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m

     

    • Putraimus izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, atdzesē.
    • Sakuļ olu ar cukuru un eļļu, pievieno kefīru ar tajā izšķīdinātu sodu, rīvēto ķirbi, nomēra un iemaisa 1 glāzi vārīto putraimu. 
    • Speltas miltus sajauc ar sāli un cepamo pulveri, iemaisa arī žāvētās dzērvenes.
    • Ber mitrajā masā, pārmērīgi  nemaisot sajauc un sadala mafinu veidnītēs, tās nepiepildot gluži pilnas līdz augšai.
    • Krāsnī 180 grādu temperatūrā cep 20–30 minūtes, atkarībā no lieluma.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē