Vienkārši pagatavojamas marinētas paipalu olas

Marinētas paipalu olas pikantām uzkodām.
Paipalu olas
Daina Lapiņa
25. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
10
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
40m
  • Marinādes sastāvdaļas liek katliņā, uzvāra un atdzesē.
  • Paipalu olas liek katliņā, pārlej ar ūdeni, liek uz uguns un, tiklīdz ūdens uzvārījies, katliņu no uguns noņem.
  • Olas atstāj ūdenī vēl trīs minūtes, pēc tam pārliek ledusaukstā ūdenī un atdzesē.
  • Pārsit čaumaliņu un olas uzmanīgi noloba. To vieglāk izdarīt ūdenī.
  • Nolobītās olas liek noslēdzamā burkā un pārlej ar marinādi, kas atdzesēta līdz istabas temperatūrai. Biezumus atstāj marinādes traukā.
  • Burkas noslēdz un liek ledusskapī uz vismaz 24 stundām.
  • Marinādē olas var uzglabāt pat pāris nedēļu.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs