• Vienkārši pagatavojamas marinētas paipalu olas

    Paipalu olas
    Daina Lapiņa
    25. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Marinētas paipalu olas pikantām uzkodām.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    10
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    40m
    1 vērtējums
    5/5
    • Marinādes sastāvdaļas liek katliņā, uzvāra un atdzesē.
    • Paipalu olas liek katliņā, pārlej ar ūdeni, liek uz uguns un, tiklīdz ūdens uzvārījies, katliņu no uguns noņem.
    • Olas atstāj ūdenī vēl trīs minūtes, pēc tam pārliek ledusaukstā ūdenī un atdzesē.
    • Pārsit čaumaliņu un olas uzmanīgi noloba. To vieglāk izdarīt ūdenī.
    • Nolobītās olas liek noslēdzamā burkā un pārlej ar marinādi, kas atdzesēta līdz istabas temperatūrai. Biezumus atstāj marinādes traukā.
    • Burkas noslēdz un liek ledusskapī uz vismaz 24 stundām.
    • Marinādē olas var uzglabāt pat pāris nedēļu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē