- Mērcei ķiplokus saberž, sajauc ar pārējām sastāvdaļām un labi sakuļ, sāli un piparus pievieno pēc garšas.
- Bekona šķēlītes sagriež gabaliņos, sīpolu sasmalcina, sakarsētā pannā apmaisot viegli apcep, no pannas noņem un kopā tomātiņiem, kas pārgriezti uz pusēm, iejauc sagrieztās salātlapās.
- Virsū liek nomizotu un šķēlītēs sagrieztu avokado un biezās šķēlēs sagrieztas vistas filejas, pārdrupina zilo sieru.
- Salātus pārlaista ar pagatavoto mērci un pasniedz.
Siltie salāti ar vistu, avokado un zilo sieru
Salātu galds
7. maijs, 2019
Komentēt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Siltie salāti, kuros maigais avokado lieliski saspēlējas ar pikanto zilo sieru, bekonu un sulīgas vistas filejas škēlītēm.