Tradicionālā itāļu kūka Torta caprese

Itālijas virtuve
12. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Tradicionālā itāļu kūka Torta caprese recepte
Maiga šokolādes kūka, kuras cepšanai tiek izmantoti mandeļu milti.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
22cm diametra veidne
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
45m
Kopējais laiks
1st 15m

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs