Torte ar baltvīna krēmu

Tortes
5. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Torte ar baltvīna krēmu recepte
Torte ar baltvīna krēmu recepte
Tortes ideja ir ļoti vienkārša, taču tā sanāk patiesi garda un aromātiska.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
  • Olas saputo ar cukuru, iecilā miltus.
  • Uz cepamā papīra uzvelk riņķi, par trafaretu izmantojot lielā ievārījuma katla vāku.
  • Uzlej mīklu (neko neietaukojot), cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
  • Biskvītu vislabāk atdzesēt uz restītēm, uz leju liekot to pusi, kas cepot bija augšā.
  • Vīnogām iztīra kauliņus, un, ja tās lielas, sagriež mazākos gabaliņos.
  • Biskvīta ripu apsmērē ar krēmu, uzber sagrieztās vīnogas, liek nākamo biskvīta kārtu, krēmu un vīnogas, tad pēdējo biskvītu.
  • Tortes virsu un sānus apsmērē ar krēmu, dekorē ar vīnogām.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+