Nezinu, ko izdarīju nepareizi, bet man krējuma-cukura masa sanāca ļoti šķidra, ka nebija iespējams to iesmērēt starp kārtām tā, lai tā netecētu ārā. Glābu situāciju ar želatīna pievienošanu.
Iveta Troalika
Cik labi, ka situācijai piegājāt radoši un atradāt risinājumu! Domāju, ka iespējamās problēmas ir divas. Viens - temperatūra - ja istabā ir silts, un krējumu ilgi tur šajā temperatūrā, tas kļūst šķidrāks. Otra iespējamā problēma - tauku procents. Diemžēl, jo liesāks, jo šķidrāks krējums. Ja gribas izmantot liesāku versiju, var daļu krējuma aizstāt ar lieso biezpienu, ko kārtīgi sablendē vai izberž caur smalku sietu, lai iegūtu vienmērīgu konsistenci. Veiksmes! :)
Enne
Krējuma masa tiešām sanāca dikti šķidra, arī izmantojot treknu skābo krējumu. Pirms smērēšanas starp biskvīta kārtām iesaku masu paturēt ledusskapī, lai tā atkal kļūtu stingrāka, un smērēt labi ātri! :)
Pievienot komentāru
Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad Jūs apmeklējat vietni.
Tas ļauj tīmekļa vietnei atcerēties Jūsu darbības un izvēli (piereģistrēšanos, valodu, fonta lielumu un citas attēlošanas izvēles) pēc laika, lai Jums nebūtu atkārtoti tā jānorāda ikreiz, kad Jūs atgriežaties vietnē vai pārejat no vienas lapas uz citu.
Apstiprinot sīkdatņu izmantošanu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org.
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Šajā portālā tiek izmantotas sīkdatnes jeb sīkfaili (cookies).